Malmö Living, Södra Nyhamnen

Drömmen om att ta hissen ner till stan
Vidunderlig utsikt från balkongen eller takterrassen och hela staden för dina fötter. Här, granne med Centralstationen, bygger vi en modern fastighet där de nedre våningsplanen är reserverade för kontor och ovanpå dessa ligger lägenheterna (1-4 rok) i våningsplan 3-20. Detta blir verkligen höjden av boende.

Oavsett vilken våning du väljer kommer du att upptäcka staden från helt nya vinklar. Här kan du leva balkongliv eller njuta av tillvaron på takterrassen om du flyttar in på de något av de översta våningsplanen. Lägenheter är utöver det vanliga med luftiga planlösningar och stora fönsterpartier. Dessutom får du, och alla andra i huset, tillgång till en ombonad och mysig takterrass som är gemensam. Som du säkert förstår är detta ett svårslaget läge i ett kvarter som nu utvecklas till en av Malmös mest spännande stadsdelar.

Living Malmö – i Malmö Living
Här i hjärtat av Malmö tar du hissen ner till allt som stan har att erbjuda. Den sköna blandningen av kontor, bostäder och restauranger ger levande kvarter med skön puls dygnet runt. Och kommunikationerna är så klart de allra bästa.
Kvarteret utvecklas snabbt och du som har anmält intresse hålls uppdaterad så att du kan vara med och påverka under projektets gång. Vi vill nämligen att våra bostäder inte bara har det ultimata läget utan också är planerade för dina behov och intressen.

Livet från den gröna sidan
En viktig detalj som kanske inte kommer att synas, men som kommer att kännas desto bättre i själen är att vi bygger med tanke på miljön. Vi på Veidekke Bostad var nämligen det första byggföretaget i Norden som byggde ett Svanenmärkt flerbostadshus och nu fortsätter vi på den vägen.

VAD INNEBÄR SVANENMÄRKT BOENDE?
Precis som blöjor, rengöringsmedel och batterier ska hus också vara snälla mot sin omgivning.
Läs mer här

Bilder

Malmö Living, drömmen om att ta hissen ner till stan.
Gatvy från centralen
Vy över staden och havet
Inte långt från din nya lägenhet ligger Malmö inre fyr och Universitetsbron.
Båt och hamnliv.
Promenera längs med vatten och kajer.
Bästa läget för att ta sig till resten av världen.
På Centralstationen finns det över 30 restauranger, caféer och butiker.
Inte långt till konstverken på Anna Lindhs plats.
Södra Nyhamnen, skön puls dygnet runt.

Reportage

Havsbad och marina i visionen för Nyhamnen

GettyImages-558945489

Förvandlingen av stadsdelen Nyhamnen som sträcker sig från Carlsgatan i söder till Frihamnskajen i norr är i full gång. Marina, havsbad, kajer, flytande hus, caféer, restauranger och butiker är några av de spännande mötesplatser vid havet som Malmö stad ser framför sig. Häng med när vi djupdyker i kommunens vision för stadsdelen som sträcker sig hela vägen fram till år 2055.

All världens mat utanför din dörr!

S&S  (53)

Danska smörrebröd, pad thai, sill från Tjörn, hamburgare på amerikanskt vis eller varför inte sushi? Våra nya lägenheter har Centralstationen som en av sina närmsta grannar. Och denna plats är ju sedan några år tillbaka inte bara en station utan mycket mer. Bor du här kan vi nästan lova att du inte behöver gå hungrig igen!

Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt