Åby Ängar Lägenheter, Vallentuna

Dela

MälardalenLägenhetKommande

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Vi planerar att bygga cirka 60 lägenheter i flerbostadshus i ett lugnt område där du har nära till allt så som mataffär, service och skolor.

Lika nära har du till motionscentret Gym & Sim, Vallentuna idrottsplats och Tellushallen. Ett stenkast bort finns Roslagsbanan, Vallentuna centrum och Vallentuna-sjön. Åby Ängar får ett fint läge med mycket bra kommunikationer. Roslagsbanan tar dig till centrala Stockholm på mindre än 30 minuter och med bil är du snabbt ute på Norrortsleden och E4:an. Du har gångavstånd till både Roslagsbanan och Vallentuna centrum med dess utbud av affärer, restauranger, stenugnsbageri samt nya biblioteks- och kulturhuset. Det är cykelvänligt och nära till naturupplevelser. Du kan promenera ner till Vallentuna-sjön och den gamla stenkyrkan på några minuter via den nya, planerade sociodukten (en växtbeklädd överbyggnad) över Väsbyvägen.

För dig och din familj, som är aktiv på fritiden och gillar att sporta, finns det tillgång till bland annat flera golfbanor, ridhus, utomhusbad och plogad skridskobana på Vallentuna-sjön vintertid. Vallentuna IP har ett stort utbud och ger goda möjligheter till aktiviteter med el-ljusspår, ishallar, fotbollsplaner, tennishall, beachvolley, boulebana och friidrottsanläggning med allvädersbanor. Är du en av oss som gillar Vallentuna? – då kommer du att trivas på Åby Ängar.

Läs vidare

  • Åby Ängar Radhus, Vallentuna

    Vi planerar att bygga cirka 20 radhus i ett lugnt område där du har nära till allt. På ängarna mellan Tellusområdet och Åbyholms Gård bor du granne med mataffär, service och skolor.

    Läs mer »

  • Bernadottestigen, Uppsala

    Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

    Läs mer »