Alléträdet — Bo som du är

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

Brf Alléträdet i Sollentuna har ett gyllene läge. Vad annat kan man säga om ett boende som ligger mitt emellan två köpcentrum, nära pendeltåg och bussar och samtidigt bara några minuter från vidsträckta naturområden?

”Hit kan unga, gamla och småbarnsfamiljer flytta, alla som vill ha en småstadskvalitet. Det kommer att bli en mötesplats för många Sollentunabor.”
/Jan Enfors, stadsarkitekt Sollentuna kommun

Turebergs allé är snart på allas läppar. Här byggs och planeras för en sjudande boulevard mellan Sollentunas två shoppingdestinationer – Sollentuna centrum och Stinsen. Vips står här en allé av lönnträd. Innan du vet ordet av kantas gatan av mysiga butiker, caféer och mötesplatser. Plötsligt finns här massor av härliga människor som skapar liv och rörelse.

På Turebergs allé blir stämningen både uppsluppen och avslappnad. Här finns plats för dig, vem du än är.

Lika olika som du och jag
Brf Alléträdet är ett kvarter där husen har olika höjd, fönstersättningar och balkongräcken. Olika, precis som ni som redan bor här och ni som kommer att bo här. Här finns 2-6 rum och kök, från ”minisingelbostad” till spatiösa kungsvåningarmed takterrass och markboende med radhustäppa – allt samlat kring en underbar,
grönskande gård där gårdslivet (och din personlighet) tillåts blomstra.

I Brf Alléträdet kan du bo som du är.

Visa alla berättelser » Berättelser

 • Konst och design i Sollentuna

  MC Collection motorcykelmuseum
  I slutet på 1990-talet besökte Christer R Christensson specialutställningen The Art of the Motorcycle, på Guggenheimmuseet i New York. En utställning som sedan turnerade via Bilbao till Las Vegas, innan motorcyklarna slutligen lämnades tillbaka till sina ägare.

  Läs mer »

 • Med stadskänsla för Sollentuna

  När Jan Enfors skulle påbörja sin anställning som stadsarkitekt i Sollentuna, tog han bilen och åkte runt på måfå i området. Han såg de fina villaområdena, men också att det fanns en del att göra åt de platser som ligger vid stationerna i Sollentuna kommun: Helenelund, Sollentuna, Häggvik, Norrviken och Rotebro.

  Läs mer »

Läs vidare

 • Bernadottestigen, Uppsala

  Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här planerar vi att bygga moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och goda kommunikationer. Kontakta mäklaren för mer information och privat visning.

  Läs mer »

 • Doppingen, Nynäshamn

  Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information och privat visning vänligen kontakta våra mäklare.

  Läs mer »