Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Angered Centrum, Göteborg

Dela

Västra SverigeLägenhetKommande

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Vi planerar för nya bostadsrätter i Angered Centrum. Här bor du på ett naturnära läge med många aktiviteter och all viktig service precis runt knuten!

I nordöstra Göteborg ligger den gröna, lummiga stadsdelen Angered. Under de kommande åren genomförs en storsatsning på stadsdelen där det kommer att byggas cirka 500-600 nya bostäder och ett närsjukhus. Utöver detta planeras det även för fler kontorslokaler och butiker.

Nära service, butiker och aktiviteter

På Angered Centrum finns allt nära för en bekväm vardag. Här hittar du bland annat apotek, vårdcentral, bank, butiker, caféer, konditori och mataffär. Vill du ta dig in till centrala Göteborg är du framme på knappt 20 minuter med spårvagn.

I Angered finns ett stort utbud av aktiviteter. Förra året invigdes Angereds Arena, en stor bad-, sport och ishall. I norr ligger Vättlefjäll, ett härligt skogsområde med kanot- och fina vandringsleder.

Låter detta som en plats för dig? Anmäl ditt intresse så får du löpande information om projektet.

Läs mer:

www.angeredcentrum.se
www.goteborg.se/angeredarena

Andra bostäder

  • Ankarhusen, Kungsbacka

    Bo mitt i Kolla Parkstad i en modern och välplanerad villa. Gröna lekytor, skola och förskola finns i grannkvarteret och vårdcentral och bageri tvärs över gatan. Här väntar ett gemytligt och bekvämt liv för dig och din familj!

    Läs vidare »

  • Brf Äppelblom, Göteborg

    Brf Äppelblom ligger vackert beläget i Hildedal på centrala Hisingen. Du bor på ett högt och fritt läge i natursköna omgivningar med centrala Göteborg på sikt- och cykelavstånd. Ett område för dig som inte vill göra avkall på något, du ser myllret men slipper bullret!

    Läs vidare »