Angered Centrum, Göteborg

Dela

Västra SverigeLägenhetKommande

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Vi planerar för nya bostadsrätter i Angered Centrum. Här bor du på ett naturnära läge med många aktiviteter och all viktig service precis runt knuten!

Under de kommande åren genomförs en storsatsning på stadsdelen Angered där det kommer att byggas cirka 300-400 nya bostäder. Utöver detta planeras det även för fler kontorslokaler och butiker. Här finns dock redan det mesta nära för en bekväm vardag, bland annat apotek, vårdcentral, bank, butiker, caféer, konditori och mataffär. Vill du ta dig in till centrala Göteborg är du framme på knappt 20 minuter med spårvagn. Här bor du även nära naturen, strax norr om Angered ligger Vättlefjäll, ett härligt skogsområde med fina kanot- och vandringsleder.

Tvärs över gatan från vårt planerade bostadsområde ligger det nya närsjukhuset. Under förra året invigdes även Angereds Arena, en stor bad- sport och ishall.

I dagsläget är detaljplanen på väg till kommunfullmäktige för antagande. Därefter ska marken fördelas mellan de olika byggherrarna, där ungefär 1/6 av marken tillhör Veidekke.

Låter detta som en plats för dig? Anmäl ditt intresse idag!

Läs mer:
www.angeredcentrum.se
www.goteborg.se/angeredarena
Stadsdelsnämnden Angered

Läs vidare

  • Brf Äppelblom, Göteborg

    Brf Äppelblom ligger vackert beläget i Hildedal på centrala Hisingen. Här bor du på ett högt och fritt läge i natursköna omgivningar med centrala Göteborg på sikt- och cykelavstånd. Ett område för dig som inte vill göra avkall på något, du ser myllret men slipper bullret!

    Läs mer »

  • Brf Fladen, Kungsbacka

    På bästa sydvästläge i Kolla Parkstad bygger vi brf Fladen. Bo modernt och bekvämt i Kungsbackas första Svanenmärkta hus – med hög standard och garage under huset!

    Läs mer »