Äppellunden, Bromma — Idyllen i Bromma

Dela

MälardalenHusInflyttat

37 nya och fina radhus i den vackra parken i Beckomberga. Det här är en skön plats att bo på.

I den vackra parkmiljön har Veidekke i samarbete med LB-Hus AB uppfört 37 tvåplansradhus i två olika utföranden.

Hustyp A är 127 kvadratmeter och har fyra sovrum och hustyp B är 115 kvadratmeter och har tre sovrum i grundutförande, med möjlighet att skapa ett fjärde. Entréplanet består av sällskapsutrymmen, vardagsrum, kök och badrum.

Hustyp A har separat klädvård och i hustyp B är tvättutrustningen förlagd till badrummet. Det övre planet består av hall, badrum och 3 alternativt 4 sovrum. Fasaderna får släta, putsade ytor. På framsidan finns både gräsmatta och bilplats. Baksidan utgörs av en plattsatt uteplats, gräsmatta och ett fristående kallförråd.

Tomterna levereras finplanerade med gräsmatta och häckar. Hustyp A får även ett äppelträd planterat i trädgården. I Beckomberga bor du i en verklig Brommaidyll, mitt i en pampig park med ståtliga alléer, fruktträd, skogsklädda kullar och härligt öppna ängar. En härlig plats att växa på!

Läs gärna mer om Beckomberga på: beckomberga.nu

I vackra parken vid Äppellunden i Bromma har det byggts massor av fräscha hus. En länga riktigt snygga bomöjligheter. Kom till sköna områden i snygga Bromma, må bra och bo gott i Veidekkes hus.

Äppellunden ligger i Beckomberga, här bor du i en riktig Brommaidyll. Ta plats och slå dig ner bland välplanerade och rymliga hus mitt i den praktfullt omgivande parken, med storslagna alléer, skogsbeklädda kullar och öppna fält. Det här är en skön plats att bo på.

Brommas läge mellan både naturreservat och Stockholms affärscentrum gör området exklusivt och attraktivt. Äppellundens fina hus är utan tvivel trakten med stort T, för dig som gillar grönskande miljö, djurliv och blomstrande vårängar. En fristad och ett utomordentligt ställe att uppfostra barn på. Från Nockeby till Äppelviken sträcker sig dessutom trädgårdsstaden, lika vacker som vida känd i Stockholm.

I Brommas centrala delar hittar du välsorterade mataffärer och de mesta du behöver för att leva ett drägligt och tryggt vardagsliv. Från gemytliga husområden med snirkliga vägar till ett mer levande område, antingen nära din bostad, eller några stationer bort med tunnelbanan.

Bromma är sannerligen något extra, ta en långpromenad och beundra den varierade arkitekturen i nejden, alla de vackra byggnationer som sticker upp i grönskan. Om somrarna lämnar stranden i Ängby underbart bad för alla och de närliggande naturreservaten erbjuder skön verklighetsflykt när den behövs som allra mest.

Bromma är boende med en okonstlad personlig prägel. En plats som erbjuder det angelägnaste i livsnödvändigheter, på komfortabel distans. En avskild och pålitlig del av storstan, ett ställe att flytta till för dig som efterlyser det trivsamma och lugna i livet.

I Äppellunden finns det två typer av radhus, båda i två plan, rymliga och snygga. Fräscha köksdelar, bra förvaring och fantastiska uteplatser gör det här till en oerhört fin Bromma-boning.

Läs vidare

  • Lindarnas Park, Bromma

    I Lindarnas Park är det grönskan och parkmiljön som står i fokus. Båda husen ligger i direkt anslutning till den nya lek- och umgängesparken. Lägenheterna är välplanerade och ljusa, i storlekar om 5 rum och kök, samtliga med balkong eller uteplats, och fönster i två väderstreck.

    Läs mer »

  • Estrids Krona, Bromma

    I detta grönskande område planerar Veidekke att bygga tre stycken flerbostadshus. Här bor du trivsamt i parkmiljö och med genuin brommakänsla i nacken.

    Läs mer »