Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Brf Bällstavik, Mariehäll

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

I Mariehäll/Bromma, där Bällstaån mynnar ut i Bällstaviken, har vi byggt ett helt nytt strandboende.

Brf Bällstavik har 69 bostadsrätter om 1,5-5 rok fördelade på tre hus i sju våningsplan.

Lägenheterna är ljusa och har öppna planlösningar. Alla lägenheter har balkong eller terrass med utsikt över vattnet. Längs strandtomten går den allmänna strandpromenaden och parallellt med den ligger föreningens privata brygga med ett 20-tal sommarbåtplatser för uthyrning till medlemmarna. De boende har med andra ord strandtomt i stan.

Andra bostäder

  • Brf Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information vänligen kontakta Fastighetsmäklarna.

    Läs vidare »

  • Östra Stadsskogen, Strängnäs

    Att Strängnäs är en liten pärla vet redan du som bor här. En dynamisk idyll vid Mälarens strand med välbevarad småstadscharm och genuint mysig stadskärna. Ordet livskvalitet må vara slitet men här kommer det väl till pass. Allt du behöver finns runt knuten. Affärer, skolor, aktiviteter och inte minst den vackra naturen. Dessutom är huvudstadens puls bara 50 minuter bort.

    Läs vidare »