Lindarnas Allé — Beckomberga – idyllen i Bromma

Dela

MälardalenLägenhetSlutsålt

I parkens södra del, intill den vackra allén, skapar vi Svanenmärkta, ljusa och flexibla lägenheter med balkong eller uteplats.

Projektet är slutsålt! Kika gärna på Lindarnas Park på granntomten.

”I Lindarnas allé har målsättningen varit att ta tillvara grönskan och parkmiljön i området. Vi har jobbat med att skapa ljusa och luftiga lägenheter. När man kommer in i bostaden får man direkt kontakt med grönskan utanför. Samtliga lägenheter har fönster i två väderstreck och minst en stor balkong eller uteplats.

Möjligheter att välja bort väggar gör att lägenheterna lätt går att anpassa efter olika önskemål. Husen har en enkel geometri. En varierad fönstersättning och balkonger som vandrar lekfullt uppför fasaden ger en spänst åt husen. Den dova röda färgen är tänkt att passa väl ihop med de äldre byggnaderna i området.”
Fredrik Castilla, Arkitekt SAR/MSA

Läs om hela området på www.beckomberga.nu .

Visa alla berättelser » Berättelser

Läs vidare

  • Lindarnas Park, Bromma

    I Lindarnas Park är det grönskan och parkmiljön som står i fokus. Båda husen ligger i direkt anslutning till den nya lek- och umgängesparken. Lägenheterna är välplanerade och ljusa, i storlekar om 5 rum och kök, samtliga med balkong eller uteplats, och fönster i två väderstreck.

    Läs mer »

  • Estrids Krona, Bromma

    I detta grönskande område planerar Veidekke att bygga tre stycken flerbostadshus. Här bor du trivsamt i parkmiljö och med genuin brommakänsla i nacken.

    Läs mer »