Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Lindarnas Allé — Beckomberga – idyllen i Bromma

Dela

MälardalenLägenhetSlutsålt

I parkens södra del, intill den vackra allén, skapar vi Svanenmärkta, ljusa och flexibla lägenheter med balkong eller uteplats.

Projektet är slutsålt! Vi säljstartar snart Lindarnas Park på granntomten. Anmäl ditt intresse redan idag och få förtur till säljstarten.

”I Lindarnas allé har målsättningen varit att ta tillvara grönskan och parkmiljön i området. Vi har jobbat med att skapa ljusa och luftiga lägenheter. När man kommer in i bostaden får man direkt kontakt med grönskan utanför. Samtliga lägenheter har fönster i två väderstreck och minst en stor balkong eller uteplats.

Möjligheter att välja bort väggar gör att lägenheterna lätt går att anpassa efter olika önskemål. Husen har en enkel geometri. En varierad fönstersättning och balkonger som vandrar lekfullt uppför fasaden ger en spänst åt husen. Den dova röda färgen är tänkt att passa väl ihop med de äldre byggnaderna i området.”
Fredrik Castilla, Arkitekt SAR/MSA

Läs om hela området på www.beckomberga.nu .

Visa alla berättelser » Berättelser

 • Bland de första som flyttar in

  ”Vi var i Beckomberga i höstas när försäljningen av bostäderna i etapp 3 startade, mest av en slump. Men när vi väl sett planritningarna på en fyrarummare i Brf Lindarnas Allé bestämde vi oss ganska snabbt.”

  Läs vidare »

 • Den flygande svanen, Ängby, Beckomberga och mycket mer

  – Kan P.C. Jersild skriva en bok, så kan vi, sa Gunnel Sundbaum och så var bollen i rullning, berättar Arne Lenneryd, uppvuxen i Ängby och som lekte i och utanför Beckomberga sjukhus.

  Läs vidare »

Andra bostäder

 • Lindarnas Park, Bromma

  I Lindarnas Park är det grönskan och parkmiljön som står i fokus. Båda husen ligger i direkt anslutning till den nya lek- och umgängesparken. Lägenheterna är välplanerade och ljusa, i storlekar om 2 till 5 rum och kök, samtliga med balkong eller uteplats, och fönster i två väderstreck.

  Läs vidare »

 • Brf Doppingen, Nynäshamn

  Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information vänligen kontakta Fastighetsmäklarna.

  Läs vidare »