Bebyggelsetyp

Lindarnas Allé

Beckomberga – idyllen i Bromma

 • Bland de första som flyttar in

  ”Vi var i Beckomberga i höstas när försäljningen av bostäderna i etapp 3 startade, mest av en slump. Men när vi väl sett planritningarna på en fyrarummare i Brf Lindarnas Allé bestämde vi oss ganska snabbt.”

 • Den flygande svanen, Ängby, Beckomberga och mycket mer

  – Kan P.C. Jersild skriva en bok, så kan vi, sa Gunnel Sundbaum och så var bollen i rullning, berättar Arne Lenneryd, uppvuxen i Ängby och som lekte i och utanför Beckomberga sjukhus.

 • Boende efter behov för föräldrar och barn i Beckomberga

  Christina Larsén arbetar som privatrådgivare på Swedbank vid Brommaplan, hon flyttade in i Äppellunden, på radhushörnan i slutet av september 2009, tillsammans med sin sambo Niklas Andersson och sonen Olle, 2 år.
  – Nu kommer min mamma och pappa att flytta in i en bostad i Brf Äppelgården, då kommer vi ha närmare till att hjälpa varandra, berättar Christina Larsén.

 • Nords Sport & Motor – en cykelverkstad med den gamla stilen kvar

  Bromma. Nords Sport & Motor ligger i Norra Ängby, och är ett av Brommas äldsta företag. Här säljs det cyklar, tillbehör och mopeder, dessutom erbjuds reparation och lagning av cyklar, mopeder, och trädgårdsmaskiner.
  – Där här en vanlig, gammal hederlig cykelaffär, säger Sten Nord.

 • Beckomsbergas nya kvarterskrog – Tobbes kök

  Beckomberga. Den 21 juni är det dags för invigningen av Beckombergas alldeles nya kvarterskrog, Tobbes kök. Krögare Torbjörn ”Tobbe” Stenberg har alltid drömt om att öppna eget, och han ser fram emot att låta kreativiteten flöda i det nya köket.
  – Det här är min mat-nörds dröm, säger han.