Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Brf Bergaliden, Sundbyberg

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

Uppe på krönet på Bergaliden i Sundbyberg har vi byggt 50 lägenheter för Brf Bergaliden.

Husen ligger i den branta gamla skidbacken och smälter in perfekt i omgivningarna. De många och stora fönstren gör att husen känns spännande och luftiga med generöst ljusinsläpp. Lägenheterna känns som en villa med sina generösa ytor och smarta lösningar för förvaring, men har inte de problem som en villa för med sig. Istället för att planera för renoveringar kan du istället koncentrera dig på hur du ska inreda ditt nya hem.

Brf Bergalidens lägenheter har en fantastisk utsikt med sitt höga läge. Den kommer de boende att kunna njuta av på sina rymliga balkonger. I Brf Bergaliden bor du med skärgårdskänsla och sjöutsikt i Sundbyberg. Ett bättre boende får man leta länge efter.

Andra bostäder

  • Brf Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information vänligen kontakta Fastighetsmäklarna.

    Läs vidare »

  • Östra Stadsskogen, Strängnäs

    Att Strängnäs är en liten pärla vet redan du som bor här. En dynamisk idyll vid Mälarens strand med välbevarad småstadscharm och genuint mysig stadskärna. Ordet livskvalitet må vara slitet men här kommer det väl till pass. Allt du behöver finns runt knuten. Affärer, skolor, aktiviteter och inte minst den vackra naturen. Dessutom är huvudstadens puls bara 50 minuter bort.

    Läs vidare »