Brf Bergaliden, Sundbyberg

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

Uppe på krönet på Bergaliden i Sundbyberg har vi byggt 50 lägenheter för Brf Bergaliden.

Husen ligger i den branta gamla skidbacken och smälter in perfekt i omgivningarna. De många och stora fönstren gör att husen känns spännande och luftiga med generöst ljusinsläpp. Lägenheterna känns som en villa med sina generösa ytor och smarta lösningar för förvaring, men har inte de problem som en villa för med sig. Istället för att planera för renoveringar kan du istället koncentrera dig på hur du ska inreda ditt nya hem.

Brf Bergalidens lägenheter har en fantastisk utsikt med sitt höga läge. Den kommer de boende att kunna njuta av på sina rymliga balkonger. I Brf Bergaliden bor du med skärgårdskänsla och sjöutsikt i Sundbyberg. Ett bättre boende får man leta länge efter.

Läs vidare

  • Bernadottestigen, Uppsala

    Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

    Läs mer »

  • Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till denna unika skärgårdsidyll för riktiga livsnjutare som älskar havet. Direkt bedårande utsikt över Östersjön från uteplats, entrébalkong, trädgård, kök, vardagsrum och matplats. Egen sandstrand, båtbrygga och båthus inredd med festlokal och vedeldad bastu som ligger endast 25 meter bort.

    Läs mer »