Bernadottestigen, Uppsala — Drömmen om stadsradhus med takterrass

Dela

MälardalenRadhusTill salu

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Visning

Tomtvisning! Välkommen till Bernadottestigen i Valsätra, Uppsala! den 11 januari, 2015, 12:00 till 13:00

Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

Bernadottestigen vänder sig till den moderna familjen som vill bo bekvämt i ett radhus med trivsamma sällskapsytor för vänner och familj. Övre plan fungerar som en egen plats till för avskildhet och ro. Entréerna kommer få egna accentfärger och skapar en känsla av trendiga radhus, som är omgivna av ett luftigt grönområde med lekpark för de minsta.

”Fasaderna får ett elegant uttryck genom en smal silvergrå träpanel med intensiva färger i de välkomnande entréerna. Kontrasten mellan det silverfärgade och det kulörta för tanken till ädelstenar infattade i ett smycke.” – Lars Zetterholm, Torget Arkitekter

Priser
Tvåplanshus, 122 kvm
 – pris från 3 950 000 kr
Treplanshus, 160 kvm – pris från 4 750 000 kr

Ett stenkast bort ligger Svamptorget där det finns en ICA-butik, blommor och pizzeria. På gångavstånd från Valsätra bjuder Stadsskogen in till grönskande familjeutflykter, promenader och joggingturer. Under vintern utnyttjas Sunnerstas pulka- och skidbacke flitigt. Närmaste badställe ligger på kort cykelavstånd från Mälaren, som har ett flertal båtsällskap och är en välbesökt mötesplats sommar som vinter. Inom bekvämt räckhåll finns dessutom all närservice, vårdcentral och andra faciliteter. Från Valsätra går stadsbussarna 3 och 11 in till Uppsala centrum på en kvart. Till Stockholm city tar det endast 35 minuter med tåget för shopping och nöje.

Visa alla berättelser » Berättelser

 • Med närhet till centrum och natur i Valsätra

  Stadsbussen lämnar centrum och Uppsala Slott blir snart en rosa punkt i ögonvrån. Från fönstret ser jag hur landskapet öppnar sig bit för bit, husen tonar bort och gator tar större plats. Här och var dyker skogsdungar upp och blandas med pulkabackar, en matbutik och några lägenhetsrader som avlöser varandra. Efter femton minuter är jag framme i stadsdelen Valsätra. Ett fridfullt och naturnära bostadsområde i södra Uppsala.

  Läs mer »

 • Ett stadsnära naturreservat i Uppsala

  Uppsala. I naturreservatet Hågadalen-Nåsten finns det odlingslandskap med åkrar, betesmarker och större skogsområden med mossar och kärr. Friluftslivsmöjligheterna är stora med ett flertal ridstigar och vandringsleder.
  – Här finns också flera fina skidspår, säger Leif Andersson, Fritids- och Naturkontoret.

  Läs mer »

Läs vidare

 • Bernadotteporten, Uppsala

  Kvadratsmarta välutrustade ettor och tvåor med egen balkong i söderläge för dig som vill bo bra till en låg kostnad. Riktigt bra kommunikationer i området.

  Läs mer »

 • Doppingen, Nynäshamn

  Välkommen till denna unika skärgårdsidyll för riktiga livsnjutare som älskar havet. Direkt bedårande utsikt över Östersjön från uteplats, entrébalkong, trädgård, kök, vardagsrum och matplats. Egen sandstrand, båtbrygga och båthus inredd med festlokal och vedeldad bastu som ligger endast 25 meter bort.

  Läs mer »