Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Bernadottestigen, Uppsala — Nya stadsmoderna radhus i Valsätra

Dela

MälardalenRadhus/ParhusKommande

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här planerar vi att bygga moderna stadsmässiga radhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och goda kommunikationer till centrum.

Säljstart våren 2014. Anmäl ditt intresse nu och få löpande information och förtur till säljstarten.

Bernadottestigen vänder sig till den moderna familjen som vill bo bekvämt i ett radhus med trivsamma sällskapsytor för vänner och familj. Övre plan fungerar som en egen plats till för avskildhet och ro. Entréerna kommer få egna accentfärger och skapar en känsla av trendiga radhus, som är omgivna av ett luftigt grönområde med lekpark för de minsta.

”Fasaderna får ett elegant uttryck genom en smal silvergrå träpanel med intensiva färger i de välkomnande entréerna. Kontrasten mellan det silverfärgade och det kulörta för tanken till ädelstenar infattade i ett smycke.” – Lars Zetterholm, Torget Arkitekter

Ett stenkast bort ligger Svamptorget där det finns en ICA-butik, blommor och pizzeria. På gångavstånd från Valsätra bjuder Stadsskogen in till grönskande familjeutflykter, promenader och joggingturer. Under vintern utnyttjas Sunnerstas pulka- och skidbacke flitigt. Närmaste badställe ligger på kort cykelavstånd från Mälaren, som har ett flertal båtsällskap och är en välbesökt mötesplats sommar som vinter. Inom bekvämt räckhåll finns dessutom all närservice, vårdcentral och andra faciliteter. Från Valsätra går stadsbussarna 3 och 11 in till Uppsala centrum på en kvart. Till Stockholm city tar det endast 35 minuter med tåget för shopping och nöje.

Visa alla berättelser » Berättelser

 • Med närhet till centrum och natur i Valsätra

  Stadsbussen lämnar centrum och Uppsala Slott blir snart en rosa punkt i ögonvrån. Från fönstret ser jag hur landskapet öppnar sig bit för bit, husen tonar bort och gator tar större plats. Här och var dyker skogsdungar upp och blandas med pulkabackar, en matbutik och några lägenhetsrader som avlöser varandra. Efter femton minuter är jag framme i stadsdelen Valsätra. Ett fridfullt och naturnära bostadsområde i södra Uppsala.

  Läs vidare »

 • Ett stadsnära naturreservat i Uppsala

  Uppsala. I naturreservatet Hågadalen-Nåsten finns det odlingslandskap med åkrar, betesmarker och större skogsområden med mossar och kärr. Friluftslivsmöjligheterna är stora med ett flertal ridstigar och vandringsleder.
  – Här finns också flera fina skidspår, säger Leif Andersson, Fritids- och Naturkontoret.

  Läs vidare »

Andra bostäder

 • Bernadotteporten, Uppsala

  Bernadotteporten är perfekt för dig som vill bo kvadratsmart till en låg boendekostnad. Vi skapar nya moderna bostadsrättslägenheter med ett rum och kök på 33 kvm. Insatser från 890 000 kr, total boendekostnad från ca 3 400 kr/mån* inkl. avgift och räntekostnader.

  Läs vidare »

 • Brf Doppingen, Nynäshamn

  Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information vänligen kontakta Fastighetsmäklarna.

  Läs vidare »