Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Brf Brommaplatån, Bromma

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

På populära Spannvägen och Plåtslagarvägen i Bromma, bygger vi 54 stilrena bostadsrättslägenheter i fyra hus som harmonierar med områdets typiska smalhus.

Alla fyra husen har en enkel och stilren utformning som harmonierar områdets typiska smalhus. Det blir ett både modernt och bekvämt boende med ljusa, luftiga lägenheter på 1,5–5 rum och kök. Wc/duschrummen är helkaklade med uppvärmt klinkergolv.

Här har de boende sin egna tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna är också utrustade med diskmaskin för att göra boendet än mer bekvämt.

Brf Brommaplatån är ett modernt, bekvämt boende med hiss — nära till stan och grönområden.

Andra bostäder

  • Brf Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information vänligen kontakta Fastighetsmäklarna.

    Läs vidare »

  • Östra Stadsskogen, Strängnäs

    Att Strängnäs är en liten pärla vet redan du som bor här. En dynamisk idyll vid Mälarens strand med välbevarad småstadscharm och genuint mysig stadskärna. Ordet livskvalitet må vara slitet men här kommer det väl till pass. Allt du behöver finns runt knuten. Affärer, skolor, aktiviteter och inte minst den vackra naturen. Dessutom är huvudstadens puls bara 50 minuter bort.

    Läs vidare »