Brf Brommaplatån, Bromma

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

På populära Spannvägen och Plåtslagarvägen i Bromma, bygger vi 54 stilrena bostadsrättslägenheter i fyra hus som harmonierar med områdets typiska smalhus.

Alla fyra husen har en enkel och stilren utformning som harmonierar områdets typiska smalhus. Det blir ett både modernt och bekvämt boende med ljusa, luftiga lägenheter på 1,5–5 rum och kök. Wc/duschrummen är helkaklade med uppvärmt klinkergolv.

Här har de boende sin egna tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna är också utrustade med diskmaskin för att göra boendet än mer bekvämt.

Brf Brommaplatån är ett modernt, bekvämt boende med hiss — nära till stan och grönområden.

Läs vidare

  • Bernadottestigen, Uppsala

    Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här planerar vi att bygga moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och goda kommunikationer. Kontakta mäklaren för mer information och privat visning.

    Läs mer »

  • Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information och privat visning vänligen kontakta våra mäklare.

    Läs mer »