Central Park, Lund

Drömmen om en lägenhet med attityd
Central Park är just nu en av de mest spännande adresserna i Lund. Här byggs mindre lägenheter som designas utifrån nya tankar och behov. De är extremt välplanerade för att du ska få plats med allt du behöver på en mindre yta och samtidigt också ha plats att bjuda hem vänner. Smart living helt enkelt och inga outnyttjade kvadratmeter.

Här trivs du som gillar att vara uppkopplad och ha kontakt med Lund och resten av världen. Merparten av lägenheterna har balkong där du kan hänga när du inte vill vara nere på den gröna innergården. Från de översta våningsplanen har du vacker utsikt eftersom Central Park sträcker sig över grannfastigheterna med sina sex våningar.

Läget vid Stadsparken, Lunds egna Central Park, är också något som höjer trivselfaktorn. Här kan man dessutom tala om ett eldorado för dig som tränar med gym som ligger intill, nära till löpslingor och promenader i parken. Dessutom har du nära till simhall, ishall, fotbollsplaner och beachvolleyplaner. Gillar du att göra volter finns här även en parkourbana och vågar du inte prova själv kan du alltid stanna och få gratis underhållning.

Lund är som bekant en cykelstad och på bara några tramptag är du mitt i city eller vid Stationen. Men det händer mycket skoj i ditt eget kvarter – Sparbanken Skåne Arena bjuder på allt från sport till konserter och humorfestivaler.

VAD INNEBÄR SVANENMÄRKT BOENDE?
Precis som blöjor, rengöringsmedel och batterier ska hus också vara snälla mot sin omgivning.
Läs mer här

 

Bilder

Central Park
Central Park

Reportage

Jag trivs jättebra!

cp-storytelling

För den som gillar sport och motion är läget för Veidekke Bostads projekt Central Park ett eldorado av möjligheter. På med joggingskorna och du har sköna rundor som väntar direkt utanför dörren. Och du är långt ifrån ensam, i parken joggar och promenerar folk dygnet runt. En som verkligen uppskattar läget är Johanna Rise som […]

Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt