Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Brf Ekbacken, Högdalen

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

Vi har byggt ett nytt högt hus som ligger centralt mitt i Högdalen. Huset, med 66 nya lägenheter, är hela 15 våningar högt.

Nu bygger vi ett nytt högt hus som ligger centralt mitt i Högdalen. Huset, med 66 nya lägenheter i storlekarna 1 till 4 rum och kök, är hela 15 våningar högt.
Från de översta våningarna kan du beundra en milsvid utsikt samtidigt som du skapar stordåd i ditt nya kök. Alla lägenheter har också diskmaskin som standard. Skönt då de flesta middagsgästerna inte brukar ställa sig med disken efter en brakmiddag. Alla lägenheter har också både tvättmaskin och torktumlare i badrummet.
Alla lägenheter i Brf Ekbacken har balkong eller uteplats där du kan koppla av med en bok eller bara njuta av utsikten med någon du tycker om. Balkongerna är delvis inglasade, men det går att välja komplett inglasning som tillval.
Brf Ekbacken är ett boende att växa i med en magnifik utsikt!

Andra bostäder

  • Brf Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information vänligen kontakta Fastighetsmäklarna.

    Läs vidare »

  • Östra Stadsskogen, Strängnäs

    Att Strängnäs är en liten pärla vet redan du som bor här. En dynamisk idyll vid Mälarens strand med välbevarad småstadscharm och genuint mysig stadskärna. Ordet livskvalitet må vara slitet men här kommer det väl till pass. Allt du behöver finns runt knuten. Affärer, skolor, aktiviteter och inte minst den vackra naturen. Dessutom är huvudstadens puls bara 50 minuter bort.

    Läs vidare »