Brf Ekbacken, Högdalen

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

Vi har byggt ett nytt högt hus som ligger centralt mitt i Högdalen. Huset, med 66 nya lägenheter, är hela 15 våningar högt.

Nu bygger vi ett nytt högt hus som ligger centralt mitt i Högdalen. Huset, med 66 nya lägenheter i storlekarna 1 till 4 rum och kök, är hela 15 våningar högt.
Från de översta våningarna kan du beundra en milsvid utsikt samtidigt som du skapar stordåd i ditt nya kök. Alla lägenheter har också diskmaskin som standard. Skönt då de flesta middagsgästerna inte brukar ställa sig med disken efter en brakmiddag. Alla lägenheter har också både tvättmaskin och torktumlare i badrummet.
Alla lägenheter i Brf Ekbacken har balkong eller uteplats där du kan koppla av med en bok eller bara njuta av utsikten med någon du tycker om. Balkongerna är delvis inglasade, men det går att välja komplett inglasning som tillval.
Brf Ekbacken är ett boende att växa i med en magnifik utsikt!

Läs vidare

  • Bernadottestigen, Uppsala

    Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

    Läs mer »

  • Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till denna unika skärgårdsidyll för riktiga livsnjutare som älskar havet. Direkt bedårande utsikt över Östersjön från balkong entrébalkong, trädgård, kök, vardagsrum och matplats. Egen sandstrand, båtbrygga och båthus inredd med festlokal och vedeldad bastu som ligger endast 25 meter bort.

    Läs mer »