Brf Ellensro, Fruängen

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

I kanten av den fina lilla tallbacken utmed Ellen Keys gata i Fruängen, har vi byggt två stycken hus med välplanerade lägenheter.

Husen har garage och hiss, till lägenheterna hör en rymlig balkong eller uteplats. Här har du nära till Fruängens centrum med bank, mataffär, bibliotek, läkarhus och många små butiker.

På Erssons Fisk finner du fräscha råvaror och inspiration till middagen eller picnicen och på chokladfabriken Handgjort hittar du efterrätten.

Med tunnelbanans röda linje är du inne i city på 15 minuter. Stannar du hemma i Fruängen har du ett promenadvänligt område där det är nära till grönytor och park. Barnen har inte långt till dagis, skola och idrottsaktiviteter.

Läs vidare

  • Bernadottestigen, Uppsala

    Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

    Läs mer »

  • Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till denna unika skärgårdsidyll för riktiga livsnjutare som älskar havet. Direkt bedårande utsikt över Östersjön från balkong entrébalkong, trädgård, kök, vardagsrum och matplats. Egen sandstrand, båtbrygga och båthus inredd med festlokal och vedeldad bastu som ligger endast 25 meter bort.

    Läs mer »