Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Brf Ellensro, Fruängen

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

I kanten av den fina lilla tallbacken utmed Ellen Keys gata i Fruängen, har vi byggt två stycken hus med välplanerade lägenheter.

Husen har garage och hiss, till lägenheterna hör en rymlig balkong eller uteplats. Här har du nära till Fruängens centrum med bank, mataffär, bibliotek, läkarhus och många små butiker.

På Erssons Fisk finner du fräscha råvaror och inspiration till middagen eller picnicen och på chokladfabriken Handgjort hittar du efterrätten.

Med tunnelbanans röda linje är du inne i city på 15 minuter. Stannar du hemma i Fruängen har du ett promenadvänligt område där det är nära till grönytor och park. Barnen har inte långt till dagis, skola och idrottsaktiviteter.

Andra bostäder

  • Brf Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information vänligen kontakta Fastighetsmäklarna.

    Läs vidare »

  • Östra Stadsskogen, Strängnäs

    Att Strängnäs är en liten pärla vet redan du som bor här. En dynamisk idyll vid Mälarens strand med välbevarad småstadscharm och genuint mysig stadskärna. Ordet livskvalitet må vara slitet men här kommer det väl till pass. Allt du behöver finns runt knuten. Affärer, skolor, aktiviteter och inte minst den vackra naturen. Dessutom är huvudstadens puls bara 50 minuter bort.

    Läs vidare »