Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Flatås Park, Göteborg

Dela

Västra SverigeLägenhetKommande

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Intill Flatåsparken i populära Högsbo planerar vi att bygga nya, moderna lägenheter. Här bor du med närhet till service, gröna park- och strövområden och samtidigt inte långt från Göteborgs city.

Veidekke planerar för ca 120 lägenheter i Högsbo, ett område ca fem kilometer söder om centrala Göteborg. Du bor precis intill Flatåsparken som ska göras i ordning och kompletteras med en ny lekplats och en näridrottsplats i samband med att de nya bostäderna byggs. Lummigt, inbjudande och trivsamt med plats för umgänge, lek och avkoppling. Intill området ligger Änggårdsbergens härliga omgivningar och inte långt därifrån Slottsskogen, Göteborgs största park!

Här bor du med bekväm närhet till vardagens viktgaste service. I området finns förskola och grundskola upp till årskurs 9. Vid Flatås torg finns bland annat en mindre mataffär, pizzeria och Högsbo sjukhus. En bit bort ligger Axel Dahlströms torg som erbjuder fler affärer och inom knappt två kilometer ligger Frölunda Torg, ett nyrenoverat köpcenter med nära 200 butiker där du kan handla kläder och inredning, uträtta bankärenden eller ta en fika.

Med spårvagn är du inne i city på ca 20 minuter, och hållplatsen når du efter en kort promenad.

Just nu pågår arbetet med detaljplanen som i skrivandes stund ligger hos Mark-och Miljödomstolen. Detaljplanen förväntas vinna laga kraft runt årsskiftet 2014/2015.

Låter detta som ett område för dig? Anmäl ditt intresse idag.

Läs mer:
www.goteborg.se/slottsskogen
www.frolundatorg.se

Andra bostäder

  • Ankarhusen, Kungsbacka

    Bo mitt i Kolla Parkstad i en modern och välplanerad villa. Gröna lekytor, skola och förskola finns i grannkvarteret och vårdcentral och bageri tvärs över gatan. Här väntar ett gemytligt och bekvämt liv för dig och din familj!

    Läs vidare »

  • Brf Äppelblom, Göteborg

    Brf Äppelblom ligger vackert beläget i Hildedal på centrala Hisingen. Du bor på ett högt och fritt läge i natursköna omgivningar med centrala Göteborg på sikt- och cykelavstånd. Ett område för dig som inte vill göra avkall på något, du ser myllret men slipper bullret!

    Läs vidare »