Flatås Park, Göteborg

Dela

Västra SverigeLägenhetKommande

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Intill Flatåsparken i populära Högsbo planerar vi att bygga nya, moderna lägenheter. Här bor du med närhet till service, gröna park- och strövområden och samtidigt inte långt från Göteborgs city.

Veidekke planerar för ca 120 lägenheter i Högsbo, ett område knappa fem kilometer söder om centrala Göteborg. Du bor precis intill Flatåsparken som ska göras i ordning och kompletteras med en ny lekplats och en näridrottsplats i samband med att de nya bostäderna byggs. Lummigt, inbjudande och trivsamt med plats för umgänge, lek och avkoppling.

Här bor du med bekväm närhet till vardagens viktgaste service. I området finns förskola och grundskola upp till årskurs 9. Vid Flatås torg finns bland annat en mindre mataffär, pizzeria och Högsbo sjukhus. En bit bort ligger Axel Dahlströms torg som erbjuder fler affärer och inom knappt två kilometer ligger Frölunda Torg, ett av Skandinaviens största köpcenter med nära 200 butiker, och hållplatsen når du efter en kort promenad.

Området ligger nära Slottsskogen och Änggårdsbergen, två av Göteborgs mest uppskattade naturomgivningar.

Detaljplanen har nu vunnit laga kraft och i dagsläget pågår projektteringsarbetet med utformning av vår del av området. samtidigt pågår en dialog med kommunen gällande infrastruktur samt ombyggnationen av den nya Flatåsparken.

Låter detta som ett område för dig? Anmäl ditt intresse idag.

Läs mer:
www.goteborg.se/slottsskogen
www.frolundatorg.se

Läs vidare

  • Brf Äppelblom, Göteborg

    Brf Äppelblom ligger vackert beläget i Hildedal på centrala Hisingen. Här bor du på ett högt och fritt läge i natursköna omgivningar med centrala Göteborg på sikt- och cykelavstånd. Ett område för dig som inte vill göra avkall på något, du ser myllret men slipper bullret!

    Läs mer »

  • Brf Fladen, Kungsbacka

    På bästa sydvästläge i Kolla Parkstad bygger vi brf Fladen. Bo modernt och bekvämt i Kungsbackas första Svanenmärkta hus – med hög standard och garage under huset!

    Läs mer »