Flatås Park, Göteborg

Intill Flatåsparken i populära Högsbo planerar vi att bygga nya, moderna lägenheter. Här bor du med närhet till service, gröna park- och strövområden och samtidigt inte långt från Göteborgs city.

Veidekke planerar för ca 120 lägenheter i Högsbo, ett område knappa fem kilometer söder om centrala Göteborg. Du bor precis intill Flatåsparken som ska göras i ordning och kompletteras med en ny lekplats och en näridrottsplats i samband med att de nya bostäderna byggs. Lummigt, inbjudande och trivsamt med plats för umgänge, lek och avkoppling.

Här bor du med bekväm närhet till vardagens viktigaste service. I området finns förskola och grundskola upp till årskurs 9. Vid Flatås torg finns bland annat en mindre mataffär, pizzeria och Högsbo sjukhus. En bit bort ligger Axel Dahlströms torg som erbjuder fler affärer och inom knappt två kilometer ligger Frölunda Torg, ett av Skandinaviens största köpcenter med nära 200 butiker, och hållplatsen når du efter en kort promenad.

Området ligger nära Slottsskogen och Änggårdsbergen, två av Göteborgs mest uppskattade naturomgivningar.

Detaljplanen har nu vunnit laga kraft  och efter det fina gensvaret som vi fått på enkäten som nyligen skickats till alla de som anmält intresse för projektet påbörjas nu projekteringsarbetet med utformning av lägenheter och utomhusmiljö som förhoppningsvis matchar de önskemål och förväntningar som framkommit. Samtidigt pågår en dialog med kommunen gällande infrastruktur samt ombyggnationen av den nya Flatåsparken.

Vi planerar för en säljstart i slutet av 2015.

Låter detta som ett område för dig? Anmäl ditt intresse här.

Läs mer:
www.goteborg.se/slottsskogen
www.frolundatorg.se

VAD INNEBÄR SVANENMÄRKT BOENDE?
Precis som blöjor, rengöringsmedel och batterier ska hus också vara snälla mot sin omgivning.
Läs mer här

Bilder

Vy från Flatås Torg (bilden är en illustration)
Slottsskogen ligger nära
Slottskogen
Slottsskogen

Reportage


Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt