Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Gräskärr, Kungsbacka — Med doft av skog och hav

Dela

Västra SverigeHusKommande

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

I Gräskärr i Kungsbacka kommer vi att bygga cirka 150 småhus. Bo i bekväm närhet till både underhållning och livets nödvändiga, med promenadrundor och löparspår runt knuten.

Gräskärr är det mest sympatiska av områden, charmigt anspråkslöst, trevligt och hemmatryggt. Ströva bland lövhögar under hösten, vandra bland vårblommor eller njut av stora gräsmattor och levande träd under sommaren. Gräskärr är vackert under alla årstider. Här bor du nära Kungsbacka, med pendelstation som snabbt och smidigt tar dig in till Göteborg.

Hav, skog och service

Precis intill Gräskärr ligger den ståtliga Kollaskogen, ett omtyckt strövområde med fina elljusspår för dig som gillar en löparrunda efter en lång jobbdag. Promenera med en nära eller träna i friska luften, Kollaskogen är lika fridfull som fager, bara några steg från ditt boende. För fler avkopplande aktiviteter i naturen finner du både golf- och ridklubbar tätt runt Kungsbacka. Havet i väster erbjuder segling och salta bad.

På promenadavstånd, inte mer än några minuter från ditt boende, har du ett levande centrum med skola, förskola och affärer. Barnen kan gå i skolan alldeles intill, och att handla kräver bara en liten promenad. Långt ifrån vräkigt, men älskvärt, väl fungerande och mycket bekvämt!

Nära centrala Kungsbacka

I direkt anslutning till Gräskärr ligger Kungsbacka. Gamla låga trähus bildar tillsammans med modern arkitektur ett livfullt city. Här blommar torghandeln ikapp med mysiga butiker, innekrogar och klassiska restauranger. Alldeles intill ligger också teatern med en imponerande repertoar. Föredrar du allt under samma tak tar du dig till ett av de två utbudsstarka köpcentren Freeport och Kungsmässan.

I nejden finns en spännande musikalisk tradition. Kammarkonserter och jazz-kvällar, akustiska uppträdanden och pianospelningar. I Särögården, Tjolöholms Slott och Kungsbacka Teater finns flitigt använda scener, livehändelser äger rum nästan oavbrutet och kammarmusikfestivalen i augusti lockar folk från hela landet.

Låter detta som en plats för dig? Anmäl ditt intresse så får du löpande information om projektet!

Läs mer:
www.kungsbacka.se
www.kungsmassan.se
www.golfikungsbacka.se

Andra bostäder

  • Ankarhusen, Kungsbacka

    Bo mitt i Kolla Parkstad i en modern och välplanerad villa. Gröna lekytor, skola och förskola finns i grannkvarteret och vårdcentral och bageri tvärs över gatan. Här väntar ett gemytligt och bekvämt liv för dig och din familj!

    Läs vidare »

  • Brf Äppelblom, Göteborg

    Brf Äppelblom ligger vackert beläget i Hildedal på centrala Hisingen. Du bor på ett högt och fritt läge i natursköna omgivningar med centrala Göteborg på sikt- och cykelavstånd. Ett område för dig som inte vill göra avkall på något, du ser myllret men slipper bullret!

    Läs vidare »