Hagastaden, Norra Station

Dela

MälardalenLägenhetKommande

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Med känsla av storstad kommer en helt ny stadsdel att växa fram mellan Karolinska och Vasastan - en stadsdel vid namn Hagastaden. Här planerar Veidekke att bygga bostadsrättslägenheter för dig som vill bo centralt och modernt.

Med sin täta stadsstruktur ger Hagastaden tillgång till goda kommunikationer och närhet till hela Stockholms utbud. Området kommer på ett naturligt sätt att utvidga innerstaden och samtidigt knyta samman Stockholm med Solna. Namnet Hagastaden har koppling till den unika Hagaparken medan ”staden” illustrerar hur Stockholms stad och Solna stad nu växer samman.

Fram till år 2025 ska det tidigare Norra Stationsområdet bebyggas och utvecklas till en helt ny del av staden, med en kombination av boende, parkområden och näringsliv.

Grönskande parker
I Hagastaden löper Norra Stationsparken – en genomgående park som omsluts av den nya stenstaden. Parken ramas in av trädrader som ger en serie av öppna terrasser med möjlighet till serveringar, lek och andra aktiviteter. Parkens mitt har utformats som ett urbant parktorg med plats för torghandel, marknader och mindre evenemang.

Läs om hela området på Hagastaden eller på Stockholms stads hemsida.

Visa alla berättelser » Berättelser

 • Lars Lilja projektleder Trafikverkets arbete vid nya Hagastaden

  Hagastaden. Ett av norra Europas största vägtunnelprojekt, arbetet med överdäckningen av Norra Stationsområdet, är nu igång. Genom att tunnellägga Norra länken och Värtabanan bereds plats ovan jord för nya Hagastaden. – Vi är med och skapar en helt ny del i staden, med plats för 5.000 bostäder och 36.000 arbetsplatser. Det är ganska häftigt, säger […]

  Läs mer »

Läs vidare

 • Bernadottestigen, Uppsala

  Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

  Läs mer »

 • Doppingen, Nynäshamn

  Välkommen till denna unika skärgårdsidyll för riktiga livsnjutare som älskar havet. Direkt bedårande utsikt över Östersjön från balkong entrébalkong, trädgård, kök, vardagsrum och matplats. Egen sandstrand, båtbrygga och båthus inredd med festlokal och vedeldad bastu som ligger endast 25 meter bort.

  Läs mer »