Bebyggelsetyp

Brf Eric Ruuthsparken, Höganäs

Parken är din trädgård
Bostadsrätt i Höganäs på vackra Kullahalvön. Bo centralt och attraktivt vid Eric Ruuthsparken, som präglas av klassisk Höganäsanda. Endast 1 lägenhet kvar!

Precis intill Eric Ruuthsparken hittar du bostadsrätterna med öppna ytor och mycket ljusinsläpp som bjuder in till avslappnande stunder ute på balkongen eller uteplatsen.

Husen präglas av en klassisk höganäsidentitet med sadeltak av tegel och fasader som består av målad puts eller tegel, allt med tradionella färger från höganäsrött till brutet vitt.

Bostadsrätterna utgörs av 2 stycken flerbostadshus på fyra våningar, med lägenheter på 2–4 rok. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

I Höganäs bor du med havet som granne. Den vackra naturen på Kullahalvön med badplatser i både Kattegatt och Öresund, samt närheten till ett flertal fiskelägen gör Höganäs till en attraktiv boendemiljö i nordvästra Skåne.

Följ oss på:Bilder

Brf Eric Ruuthsparken
Nybyggt och fint.
Din egen uteplats på markplan.
Härliga fönster i vardagsrummet.
Njut av utsikten över parken.
Med plats för återhämtning.
Matplats med dörrar ut mot härlig altan
Kök med alla bekvämligheter.
Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare
Stort sovrum med klädkammare.
Ljusthärligt arbetsrum eller sovrum.
Uteplats
Byggår 2013.
Parken blir din trädgård.
Nybyggt i flera plan.
Vackra utemiljöer.
Inred din egen härliga uteplats.

Reportage

På besök i gröna Eric Ruuthsparken

DSC_0180

Eric Ruuthsparken har sin allra finaste gröna skrud på när vi besöker Lars och Lisbeth som bor i en av marklägenheterna i Brf Eric Ruuth. De har gjort sig hemmastadda och tycker sig har gjort den perfekta övergången från att vara husägare till att nu bo i en lägenhet som faktiskt känns som en villa på många sätt.

En vandring i den framtida Eric Ruuthsparken

Anna, Framtidens Eric Ruuthspark

Eric Ruuthsparken i Höganäs står inför en upprustning och stor förändring. I spetsen för arbetet står landskapsarkitekt Anna Jerleke. Hon har sitt kontor i kommunens lokaler i det gamla stationshuset vid Järnvägsgatan. Vi möter Anna i en kreativ oreda av markritningar och närbilder på olika blommor och växter.

Höst i Eric Ruuthsparken i Höganäs

Höst i Ruuthparken1

De vackra höstfärgerna i Eric Ruuthsparken kompletterades av Ryds Marknad som gästade stan. Sista helgen i oktober tar den traditionsenliga marknaden över staden och statyn av Eric Ruuth omges av diverse torgstånd.

En mångsysslare vakar över Eric Ruuthsparken

en mångsysslare

Eric Ruuthsparken är en grön oas i Höganäs centrum, omgiven av vackra byggnader. Vid de pampiga kastanjeträden står Eric Ruuth staty och vakar över parken som bär hans namn. Denne man hann under sin livstid med en imponerande karriär och på visitkortet kunde han titulera sig bland annat greve, finansminister, lantmarskalk och kapten. Han föddes […]

Prislista

Bostadsrättslägenhet

Lgh nr Antal rum Boarea Våningsplan Månadsavgift Begärt pris
A1003 3 92 kvm 1 5 218 kr 1 659 000 kr

Fler projekt