Brf Eric Ruuthsparken, Höganäs — Parken är din trädgård

Dela

SkåneLägenhetInflyttat

Bostadsrätt i Höganäs på vackra Kullahalvön. Bo centralt och attraktivt vid Eric Ruuthsparken, som präglas av klassisk Höganäsanda. Endast 1 lägenhet kvar!

Precis intill Eric Ruuthsparken hittar du bostadsrätterna med öppna ytor och mycket ljusinsläpp som bjuder in till avslappnande stunder ute på balkongen eller uteplatsen.

Husen präglas av en klassisk höganäsidentitet med sadeltak av tegel och fasader som består av målad puts eller tegel, allt med tradionella färger från höganäsrött till brutet vitt.

Bostadsrätterna utgörs av 2 stycken flerbostadshus på fyra våningar, med lägenheter på 2–4 rok. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

I Höganäs bor du med havet som granne. Den vackra naturen på Kullahalvön med badplatser i både Kattegatt och Öresund, samt närheten till ett flertal fiskelägen gör Höganäs till en attraktiv boendemiljö i nordvästra Skåne.

Följ oss på:Visa alla berättelser » Berättelser

 • På besök i gröna Eric Ruuthsparken

  Eric Ruuthsparken har sin allra finaste gröna skrud på när vi besöker Lars och Lisbeth som bor i en av marklägenheterna i Brf Eric Ruuth. De har gjort sig hemmastadda och tycker sig har gjort den perfekta övergången från att vara husägare till att nu bo i en lägenhet som faktiskt känns som en villa på många sätt.

  Läs mer »

 • En vandring i den framtida Eric Ruuthsparken

  Eric Ruuthsparken i Höganäs står inför en upprustning och stor förändring. I spetsen för arbetet står landskapsarkitekt Anna Jerleke. Hon har sitt kontor i kommunens lokaler i det gamla stationshuset vid Järnvägsgatan. Vi möter Anna i en kreativ oreda av markritningar och närbilder på olika blommor och växter.

  Läs mer »

Läs vidare

 • Odengatan, Höganäs

  Du bor förträffligt mitt i lugna Höganäs, med den vackra Eric Ruuthsparken som granne. Omgiven av grönska har du samtidigt närhet till allt som gör livet bekvämt.

  Läs mer »

 • Brf Barcelona, Västra Hamnen, Malmö

  För dig som trivs med Malmös storstadsliv och vill kunna fånga solen på hemmaplan. Ett hus nära havet med detaljer inspirerade av den populära metropolen Barcelona.

  Läs mer »