Hököpinge, Vellinge — Skånsk idyll i modern tappning

Dela

SkåneRadhus/Parhus/HusKommande

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Mitt i det sydskånska slättlandskapet kommer ett nytt bostadsområde med både kedje- och friliggande hus. Attraktivt för barnfamiljen, nära till natur och bra kommunikationer.

I Vellinge kommun finns Hököpinge. Mitt i det sydskånska slättlandskapet planerar Veidekke Bostad för ett nytt bostadsområde med ca 68 st. hus. Med naturen runt knuten och bra kommunikationer utvecklar vi ett attraktivt boende för barnfamiljen. Ett vackert område med vidunderlig utsikt över slättlandskap och pileträd, likt ett skånskt vykort.

De planerade bostäderna kommer att utformas med arkitektoniska drag och materialval typiska för det skånska slättlandskapet.

Hököpinge kombinerar puls och frihet. Storstäderna Malmö och Köpenhamn är aldrig långt borta. Malmö når du på 15 minuter och Köpenhamn på 30 minuter. Vellinge med sitt charmiga centrum ligger bara ett par kilometer söderut, du är där på 5 minuter.

Följ oss på:
Visa alla berättelser » Berättelser

 • Hököpinge – Barnens paradis och nära till allt

  Sandpjätt, vinterpjätt och leka pirat. Förslagen från 7 åriga Morris på vad man kan göra på den nyanlagda lekplatsen i Hököpinge är många.
  – Hököpinge är den perfekt lugna byn med stor trygghet för barnen. Samtidigt har man har nära till både Malmö, Vellinge och Trelleborg, säger mamma Jeanette Jensen Johansson.

  Läs mer »

 • Här är färsk potatis och söta hallon aldrig långt bort

  På den grönskande skånska slätten är det just nu många gårdsbutiker som skördar sina egenodlade råvaror. Bara en kort cykelresa från Hököpinge kan man ta sig till några riktiga guldkorn, som Hallongården och Gessie Potatis.

  Läs mer »

Läs vidare

 • Brf Barcelona, Västra Hamnen, Malmö

  För dig som trivs med Malmös storstadsliv och vill kunna fånga solen på hemmaplan. Ett hus nära havet med detaljer inspirerade av den populära metropolen Barcelona.

  Läs mer »

 • Brf Lomma Läge

  Nu lyfter vi boendet till nya höjder. Det här är inte vilka lägenheter och hus som helst, utan 2-5 rum och kök med en atmosfär du inte sett maken till. Ingen lägenhet är den andra lik och du möts av inspirerande planlösningar som gör att både du och dina grannar kommer att gilla läget i många avseenden.

  Läs mer »