Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Hököpinge, Vellinge — Skånsk idyll i modern tappning

Dela

SkåneRadhus/Parhus/HusKommande

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Mitt i det sydskånska slättlandskapet kommer ett nytt bostadsområde med kedjehus och friliggande småhus. Attraktivt för barnfamiljen, nära till natur och bra kommunikationer.

I Vellinge kommun finns Hököpinge. Mitt i det sydskånska slättlandskapet planerar Veidekke Bostad för ett nytt bostadsområde med ca 60 st. hus. Med naturen runt knuten och bra kommunikationer utvecklar vi ett attraktivt boende för barnfamiljen. Ett vackert område med vidunderlig utsikt över slättlandskap och pileträd, likt ett skånskt vykort.

De planerade bostäderna kommer att utformas med arkitektoniska drag och materialval typiska för det skånska slättlandskapet.

Hököpinge kombinerar puls och frihet. Storstäderna Malmö och Köpenhamn är aldrig långt borta. Malmö når du på 15 minuter och Köpenhamn på 30 minuter. Vellinge med sitt charmiga centrum ligger bara ett par kilometer söderut, du är där på 5 minuter.

Följ oss på:Visa alla berättelser » Berättelser

  • Här är färsk potatis och söta hallon aldrig långt bort

    På den grönskande skånska slätten är det just nu många gårdsbutiker som skördar sina egenodlade råvaror. Bara en kort cykelresa från Hököpinge kan man ta sig till några riktiga guldkorn, som Hallongården och Gessie Potatis.

    Läs vidare »

Andra bostäder