Hornsbruksgatan, Södermalm

Dela

MälardalenLägenhet/Radhus/ParhusKommande

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Med Högalidsparken som närmsta granne och Södermalm som bas är läget på Hornsbruksgatan ett av stans bästa. Här planerar Veidekke att bygga bostadsrättslägenheter och stadsradhus.

Mitt Söder
Att bo och leva på Hornsbruksgatan är när Söder är som bäst med stadslivets puls runt knuten. Det är nära till all tänkbar service, mysiga caféer, spännande restauranger och välsorterade matbutiker. Med tunnelbanestation på Hornsbruksgatan når du dessutom enkelt allt det som övriga Södermalm och Stockholm har att erbjuda.

Grönt och skönt
Högalidsparken är en innerstadsoas befriad från omgivande buller. En oas med plats för alla. Kompisar med picknickkorg, barnaspring och lek, kärleksfulla möten, flanörer, soldyrkare – alla är en självklar del i parklivet. I närheten finns dessutom vackra Tantolunden, charmiga Reimersholme och de solvarma badklipporna ute på Långholmen.

På Hornsbruksgatan
Veidekke Bostad är med och utvecklar Hornsbruksgatan på Södermalm. I pågående planarbete föreslås att nya bostäder fördelade över tre hus byggs, Södersystrarna. Dessutom ska det befintliga T-banehuset byggas om till kontor och restaurang. Hornsbruksgatan planeras bli grönare och mer levande. Caféer, butiker och hiss till vad som kan bli stans häftigaste takterrass, där växthus och stadsodling väller ut i fin grönska, med servering och handelsträdgård, är bara några av idéerna.

Ditt söder
Bli en del av Hornsbruksgatans fantastiska förvandling och ta chansen att tycka till om hur du vill bo. Anmäl ditt intresse idag för att få förtur på säljstarten. Som intressent får du även delta i enkätundersökningar kring projektet.

Visa alla berättelser » Berättelser

 • Wasted Space på Hornsbruksgatan

  – Hej, skulle jag kunna få ställa några frågor om vad du tycker om Hornsbruksgatan? John Higson går omkring på Hornsbruksgatan i Stockholm och samlar in åsikter från de förbipasserande, om gatan som sträcker sig längs Högalidsparken mellan Varvsgatan och Långholmsgatan, parallellt med Hornsgatan.

  Läs mer »

 • Markanvisning för bostäder på Hornsbruksgatan

  Tillsammans med Wasted Space ska Veidekke genomföra ett unikt projekt i sitt slag. Detaljplan för ombyggnad av tunnelbaneuppgången och en byggnation av 50–80 nya bostäder på Hornsbruksgatan, på Söder i Stockholm, kommer att tas fram i en process med ett fördjupat medborgarinflytande. – Vi fick markanvisning den 17:e december av exploateringsnämnden och igår, den 14:e […]

  Läs mer »

Läs vidare

 • Bernadottestigen, Uppsala

  Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

  Läs mer »

 • Doppingen, Nynäshamn

  Välkommen till denna unika skärgårdsidyll för riktiga livsnjutare som älskar havet. Direkt bedårande utsikt över Östersjön från balkong entrébalkong, trädgård, kök, vardagsrum och matplats. Egen sandstrand, båtbrygga och båthus inredd med festlokal och vedeldad bastu som ligger endast 25 meter bort.

  Läs mer »