Hossaberget, Partille

Dela

Västra SverigeLägenhet/Radhus/HusKommande

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

I området Öjersjö planeras för ett nytt bostadsområde med lägenheter, radhus och småhus och med spännande arkitektur. Gemytligt och familjevänligt för dig som vill bo nära naturen.

Som en modern bergsby med inspiration av Berlin och 1910-talets trädgårdsstad. Så kan man beskriva det nya området Hossaberget i Öjersjö där totalt 240 nya bostäder ska byggas. Öjersjö är den del av Partille som växer snabbast och detaljplanen för Hossaberget har nyligen vunnit laga kraft. I det kuperade området mellan Hytterkullen och Mossvägsområdet ska det nya bostadsområdet växa fram de närmaste åren

Veidekke Bostad planerar för ca 80 bostäder med blandad upplåtelseform, både småhus, radhus och flerbostadshus. Området blir familjevänligt och naturnära med en lugn utomhusmiljö, förskolor runt knuten och omgivande naturskyddsområden. Området ligger knappa 7 km från Partille centrum och avståndet till centrala Göteborg är dryga milen.

Låter detta som ett område för dig? Anmäl ditt intresse idag.

Läs mer om området:
Öjersjö hetast i Partille
Partille Kommun
Partille Golfklubb Öjersjö

Läs vidare

  • Brf Äppelblom, Göteborg

    Brf Äppelblom ligger vackert beläget i Hildedal på centrala Hisingen. Här bor du på ett högt och fritt läge i natursköna omgivningar med centrala Göteborg på sikt- och cykelavstånd. Ett område för dig som inte vill göra avkall på något, du ser myllret men slipper bullret!

    Läs mer »

  • Brf Fladen, Kungsbacka

    På bästa sydvästläge i Kolla Parkstad bygger vi brf Fladen. Bo modernt och bekvämt i Kungsbackas första Svanenmärkta hus – med hög standard och garage under huset!

    Läs mer »