Brf Hyllie, Malmö — Mer av världen

Dela

SkåneLägenhetKommande

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

I Hyllie bygger vi för dig som vill ha ett modernt, hållbart boende med internationell atmosfär nära Emporia Shoppingcenter, Malmö Arena och den nya citytunnelstationen.

Du kommer alltså att befinna dig mitt i händelsernas centrum. På 5 minuter når du Malmö City och på 10 minuter tar du dig till Kastrup.

Arenan och Citytunneln

Är du redo att hoppa på tåget? Då ska du titta närmare på en av Europas modernaste stadsdelar. Hyllie har redan tagit plats på kartan med Arenan och Citytunneln, men det är bara början av allt som kommer att göra stadsdelen unik.

Veidekke är pionjären som bygger moderna och miljösmarta bostadsrätter i hjärtat av Hyllie där du är med och sätter din personliga prägel. Se fram emot lägenheter där du kan njuta av en grönskande innergård.
Läget är det bästa tänkbara – bara några minuters promenadavstånd till perrongen och tåget som tar dig vidare ut i världen.

Spännande arkitektur

Här i denna ultramoderna och miljösmarta stadsdel är du omgiven av spännande arkitektur, caféer, restauranger, barnomsorg och skola. Det spektakulära shoppingcentrat Emporia lockar många besökare. Visst är det underbart att ha nära till allt detta.
Omsorgsfullt valda material, spännande planlösningar och miljötänket inbyggt i väggarna gör det lätt att bo in sig.

…och vad tycker du?
Ge oss en minut och berätta hur ditt drömboende i Hyllie skulle kunna se ut.

Läs mer:
hyllie.com

Följ oss på:Visa alla berättelser » Berättelser

Läs vidare

  • Brf Barcelona, Västra Hamnen, Malmö

    För dig som trivs med Malmös storstadsliv och vill kunna fånga solen på hemmaplan. Ett hus nära havet med detaljer inspirerade av den populära metropolen Barcelona.

    Läs mer »

  • Brf Lomma Läge

    Nu lyfter vi boendet till nya höjder. Det här är inte vilka lägenheter och hus som helst, utan 2-5 rum och kök med en atmosfär du inte sett maken till. Ingen lägenhet är den andra lik och du möts av inspirerande planlösningar som gör att både du och dina grannar kommer att gilla läget i många avseenden.

    Läs mer »