Brf Isbjörnen, Södertälje

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

Lägenheter i Södertälje. Bostadsrätterna är tyvärr sålda men besök gärna Veidekke Bostad för att hitta andra lägenheter i Södertälje och övriga Sverige.

Området kring Bergsgatan erbjuder en vacker blandning av grönområden, stadsvillor och flerbostadshus. All tänkbar service inom gångavstånd. I närområdet finns vackra promenadstråk längs vattnet, Södertälje båtklubb, lekplats och minigolf. Samtliga lägenheter har stor balkong, uteplats eller terrass mot väster och med utsikt över Södertälje kanal, där de boende kan njuta av kvällssolen, båtlivet och vattnet.

Projektet förärades med silvermedaljen i tävlingen Årets Byggnad i Södertälje 2004.

Läs vidare

  • Bernadottestigen, Uppsala

    Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

    Läs mer »

  • Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till denna unika skärgårdsidyll för riktiga livsnjutare som älskar havet. Direkt bedårande utsikt över Östersjön från balkong entrébalkong, trädgård, kök, vardagsrum och matplats. Egen sandstrand, båtbrygga och båthus inredd med festlokal och vedeldad bastu som ligger endast 25 meter bort.

    Läs mer »