Brf Isbjörnen, Södertälje

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

Lägenheter i Södertälje. Bostadsrätterna är tyvärr sålda men besök gärna Veidekke Bostad för att hitta andra lägenheter i Södertälje och övriga Sverige.

Området kring Bergsgatan erbjuder en vacker blandning av grönområden, stadsvillor och flerbostadshus. All tänkbar service inom gångavstånd. I närområdet finns vackra promenadstråk längs vattnet, Södertälje båtklubb, lekplats och minigolf. Samtliga lägenheter har stor balkong, uteplats eller terrass mot väster och med utsikt över Södertälje kanal, där de boende kan njuta av kvällssolen, båtlivet och vattnet.

Projektet förärades med silvermedaljen i tävlingen Årets Byggnad i Södertälje 2004.

Läs vidare

  • Bernadottestigen, Uppsala

    Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här planerar vi att bygga moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och goda kommunikationer. Kontakta mäklaren för mer information och privat visning.

    Läs mer »

  • Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information och privat visning vänligen kontakta våra mäklare.

    Läs mer »