Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Brf Korallen, Limhamn — En sällsynt möjlighet

Dela

SkåneLägenhetInflyttat

Välplanerade lägenheter vid Kalkbrottet i Limhamn, med bra förvaring och stora balkonger/terrass. Fastigheten ligger vid ett naturskyddat område nära till både service och kommunikation.

Vid Malmös egna Grand Canyon ligger Brf Korallen. Detta är lägenheter som präglas av stora öppna ytor, ljusa material och stora fönster. Här är det lätt att leva. Har man dessutom utsikt över ett naturreservat blir det ännu lite lättare. De extra tjocka väggarna och energifönstren ser dessutom till att de boende håller energiförbrukningen låg och lever klimatsmart.

Följ oss på:Visa alla berättelser » Berättelser

 • Att bo vid kalkbrottets kant

  Kalkbrottet i Limham är en faschinerande plats att besöka. Den gröna växtligheten med små blommande färgklickar i lila och rosa gör sig snyggt mot den vita karga kalkstenen. Utomlandskänslan är inte långt borta. Hur är det då att bo på kanten av ett kalkbrott i det nybyggda området? Vi besöker Hans Nilsson, ordförande i bostadsrättsföreningen för Korallen, för att få veta mer.

  Läs vidare »

 • Första sommardagen vid kalkbrottet

  Jag vill kalla det årets första sommardag. Visserligen var dagen innan också solig nog, men vår lördag är ledig och utflykten till Limhamn bjuder på brummande humlor, irrande fjärilar, körsbärsträd och syrén. Det kan knappast bli bättre. Vi börjar med pastejmackor på det gamla kalkbrottets kant och kaffetermosen är nästan olidligt het i solen. Kalkbrytningen […]

  Läs vidare »

Andra bostäder

 • Pärlhusen, Limhamn

  Stadskänsla och fröjden av att ha egen trädgård. Moderna radhus som smälter in och blir en del av Kalkbrottet. Granne med naturskyddat område mitt i den heta Öresundsregionen.

  Läs vidare »

 • Brf Barcelona, Västra Hamnen, Malmö

  För dig som trivs med Malmös storstadsliv och vill kunna fånga solen på hemmaplan. Ett hus nära havet med detaljer inspirerade av den populära metropolen Barcelona.

  Läs vidare »