Klingsta Slottspark, Danderyd

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

Klingsta tillhörde ända fram till sekelskiftet 1900 Djursholmsgodset. Veidekke har i anslutning till byggnaden uppfört en ny parkvilla med 5 bostadsrättslägenheter.

Lägenheter/Bostadsrätter i Danderyd intill Klinga Slottspark.

Klingsta tillhörde ända fram till sekelskiftet 1900 Djursholmsgodset, nuvarande manbyggnad uppfördes omkring 1820. I anslutning till byggnaden uppförde vi samtidigt som ombyggnationen, en ny parkvilla med 5 bostadsrättslägenheter. Båda husen harmonierar väl med omgivningen i den vackra parkmiljön.

I Klingsta Gård bor man rofyllt och nära naturen. Här finns två båthamnar, möjlighet till bad, tennishall med både inne- och utebanor, idrottsplats och golfbana.

Läs vidare

  • Bernadottestigen, Uppsala

    Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

    Läs mer »

  • Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till denna unika skärgårdsidyll för riktiga livsnjutare som älskar havet. Direkt bedårande utsikt över Östersjön från balkong entrébalkong, trädgård, kök, vardagsrum och matplats. Egen sandstrand, båtbrygga och båthus inredd med festlokal och vedeldad bastu som ligger endast 25 meter bort.

    Läs mer »