Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Klingsta Slottspark, Danderyd

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

Klingsta tillhörde ända fram till sekelskiftet 1900 Djursholmsgodset. Veidekke har i anslutning till byggnaden uppfört en ny parkvilla med 5 bostadsrättslägenheter.

Lägenheter/Bostadsrätter i Danderyd intill Klinga Slottspark.

Klingsta tillhörde ända fram till sekelskiftet 1900 Djursholmsgodset, nuvarande manbyggnad uppfördes omkring 1820. I anslutning till byggnaden uppförde vi samtidigt som ombyggnationen, en ny parkvilla med 5 bostadsrättslägenheter. Båda husen harmonierar väl med omgivningen i den vackra parkmiljön.

I Klingsta Gård bor man rofyllt och nära naturen. Här finns två båthamnar, möjlighet till bad, tennishall med både inne- och utebanor, idrottsplats och golfbana.

Andra bostäder

  • Brf Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information vänligen kontakta Fastighetsmäklarna.

    Läs vidare »

  • Östra Stadsskogen, Strängnäs

    Att Strängnäs är en liten pärla vet redan du som bor här. En dynamisk idyll vid Mälarens strand med välbevarad småstadscharm och genuint mysig stadskärna. Ordet livskvalitet må vara slitet men här kommer det väl till pass. Allt du behöver finns runt knuten. Affärer, skolor, aktiviteter och inte minst den vackra naturen. Dessutom är huvudstadens puls bara 50 minuter bort.

    Läs vidare »