Klingsta Slottspark, Danderyd

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

Klingsta tillhörde ända fram till sekelskiftet 1900 Djursholmsgodset. Veidekke har i anslutning till byggnaden uppfört en ny parkvilla med 5 bostadsrättslägenheter.

Lägenheter/Bostadsrätter i Danderyd intill Klinga Slottspark.

Klingsta tillhörde ända fram till sekelskiftet 1900 Djursholmsgodset, nuvarande manbyggnad uppfördes omkring 1820. I anslutning till byggnaden uppförde vi samtidigt som ombyggnationen, en ny parkvilla med 5 bostadsrättslägenheter. Båda husen harmonierar väl med omgivningen i den vackra parkmiljön.

I Klingsta Gård bor man rofyllt och nära naturen. Här finns två båthamnar, möjlighet till bad, tennishall med både inne- och utebanor, idrottsplats och golfbana.

Läs vidare

  • Bernadottestigen, Uppsala

    Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här planerar vi att bygga moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och goda kommunikationer. Kontakta mäklaren för mer information och privat visning.

    Läs mer »

  • Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information och privat visning vänligen kontakta våra mäklare.

    Läs mer »