Doppingen, Nynäshamn — Med havet som närmsta granne

Dela

MälardalenLägenhetTill salu

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Visning

Besök vår möblerade visningslägenhet och kika in i de osålda lägenheterna på Änggatan 23, Nynäshamn den 17 augusti, 2014, 12:00 till 13:00

Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information och privat visning vänligen kontakta våra mäklare.

I Brf Doppingen har vi uppfört fyra stycken trevåningshus med balkonger och verandor inspirerade av traditionellt klassiska skärgårdsvillor. Antalet lägenheter är 23 stycken, samtliga med en härligt varierande sjöutsikt efter årets alla årstider. Den västvända sjötomten erbjuder avskildhet och en privat strand med egen brygga. Vid vattnet finns ett gemensamt båthus för middagar och fester samt bastu. Tomtens sydöstra del utgörs av en lummig terrasserad fruktlund. Här bor du bekvämt och unikt, utan krav på varken snöröjning eller gräsklippning.

– Det är något magiskt över den här platsen. Det vackra ljuset, lugnet och stillheten. Det har varit väldigt viktigt att försöka bevara den känslan, säger arkitekt Maria Fänge.

Den nya motorvägen till Nynäshamn är smidigt anpassad efter landskapet med hänsyn till natur och miljö. Det tar endast 35 minuter att ta sig från Globen till detta genuina boende med havet som närmsta granne. De långa smala husen sträcker sig ner mot vattnet. Balkonger och generösa glasverandor ger god kontakt med den böljande omgivningen och en 180 graders utsikt.

Fler bilder, priser och information om objekten hittar du hos vår mäklare:
Hans Göthe Fastighetsbyrå.

Här kan du läsa mer om Nynäshamns kommun.

Visa alla berättelser » Berättelser

Läs vidare

  • Bernadottestigen, Uppsala

    Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här planerar vi att bygga moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och goda kommunikationer. Kontakta mäklaren för mer information och privat visning.

    Läs mer »

  • Lindarnas Park, Bromma

    I Lindarnas Park är det grönskan och parkmiljön som står i fokus. Båda husen ligger i direkt anslutning till den nya lek- och umgängesparken. Lägenheterna är välplanerade och ljusa, i storlekar om 2 till 5 rum och kök, samtliga med balkong eller uteplats, och fönster i två väderstreck. Kontakta mäklaren för privat visning.

    Läs mer »