Doppingen, Nynäshamn — Drömmen om skärgårdsliv

Dela

MälardalenLägenhetTill salu

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Välkommen till denna unika skärgårdsidyll för riktiga livsnjutare som älskar havet. Direkt bedårande utsikt över Östersjön från uteplats, entrébalkong, trädgård, kök, vardagsrum och matplats. Egen sandstrand, båtbrygga och båthus inredd med festlokal och vedeldad bastu som ligger endast 25 meter bort.

Inflyttningsklar lägenhet med havsutsikt och egen trädgård om ca 67 kvm endast 20 m från havet. Bostaden är utformad till en fyra med kök i öppen planlösning både till matplatsen och vardagsrummet. Lägenheten har även 3 sovrum varav en har egen utgång till terrass, 2 duschrum med toalett varav ett med tvättmöjlighet. Trädgården får ägare disponera fritt, perfekt för den som önskar bygga större terrass eller för den trädgårdsintresserade.

Välkommen att kontakta mäklare för visning!

LÄGENHET
Upplåt. form: Bostadsrättslägenhet
Lgh nr: 4102
Rum: 4 rum och kök varav 3-4 sovrum
Yta: 104 kvm
Balkong/Uteplats: Underbar uteplats med direkt utsikt över havet. Uteplats är i västerläge. För den som önskar bygga större altan är detta ok för föreningen. Dessutom har bostaden en egen trädgård om totalt ca 67 kvm.
Avgift: 4 601 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, IP-TV.
Andelstal: 4,7905 %
Pris: 4 945 000 kr/bud

BYGGNAD
Byggår: 2014

FÖRENING
Namn: Brf Doppingen
TV: Canal Digital alt. Boxer via Nynäs Stadsnäts fibernät.
TV via fiber: Ja
Internet: Svenska Stadsnät Nynäshamn 100/100* MBit/s 199 kr/mån, 10/10* MBit/s 149 kr/mån, 2/2* Bit/s 99 kr/mån. * Ingen bindningstid.
Parkering: Parkeringsplats hyrs enligt separat hyresavtal. Kostnaden för carport är f.n. 650 kr/mån och öppna parkeringsplatser till f.n. 350 kr/mån. Till flertalet parkeringsplatser finns en elstolpe.
Övriga utrymmen: Föreningen har bastu, festlokal, badplats, badbrygga och miljöhus. Ett källarförråd om ca 4 kvm tillhör lägenheten och ligger i anslutning till lägenheten.

ÖVRIGT
DRIFTSKOSTNAD. 743 kr/mån (8 916 kr/år) varav varmvatten* 215 kr/mån, hushållsel* 328 kr/mån och försäkring 200 kr/mån *Bedömd kostnad för varmvatten och hushållsel.

ENERGIDEKLARATION. Energideklaration är ej upprättad av föreningen. Görs inom 2 år efter godkänd slutbesiktning.

GEMENSAMHETSLOKAL/BASTU. Båthuset är föreningens gemensamhetslokal för de boende flankerat av privat brygga och egen sandstrand. Gemensamhetslokalen har pentry samt duschutrymme med toalett. Bastun finns också i båthuset som föreningens medlemmar kan hyra med dusch, toalett och omklädningsrum.

KOMMUNIKATIONER. På endast ett par minuters gångavstånd finns Gröndalsvikens pendeltågstation. På ca en timme tar vi oss in till Stockholms Central. Här går även Nynäshamns stadsbuss. Den fyrfiliga motorvägen tar dig snabbt till Stockholm och alla dess upplevelser.

BÅTPLATS. I Gröndalsvikens båtklubb finns båtplatser, för information, kontakta
Christina Edsbrand, tel: 08-520 14 205, e-post: christina.edsbrand@nynäshamn.se.

Visa alla berättelser » Berättelser

Läs vidare

  • Bernadottestigen, Uppsala

    Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

    Läs mer »

  • Kvarnbergsplan, Huddinge

    Kvarnbergsplan vänder sig till dig som vill bo kvadratsmart till låg boendekostnad. Här bygger vi nya moderna bostadsrättslägenheter om 1-4 rum och kök. Vi släpper de sista lägenheterna till försäljning i januari 2015 – anmäl ditt intresse idag för att få löpande information och inbjudan till VIP-säljstart.

    Läs mer »