Brf Klätterträdet, Göteborg — Drömmen om ett citynära hak med grönskande tak

Dela

Västra SverigeLägenhetTill salu

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Visning

Välkommen till vår visningslägenhet på Rundbäcksgatan 1 den 22 december, 2014, 17:00 till 18:00

Brf Klätterträdet är för dig som gillar nytänkande. Här bor du i en helt ny stadsdel, i ett modernt hus toppat med en stor, grön takterrass. Umgås, koppla av eller odla - högt ovanför Göteborgs stadsbrus!

Du som flyttar in i brf Klätterträdet får ett av de absolut bästa lägena i Kvillebäcken. Huset byggs precis intill parken vid ån där du kan koppla av i den lummiga grönskan, och in till city har du endast 6 minuter över Göta älvbron med spårvagn, buss eller cykel. Kvillebäcken är ett nytänkande område som tar ett grönt perspektiv på allt. Det har inspirerat oss att tänka ytterligare ett steg vid utformningen av brf Klätterträdet och vi har planerat för stadens första gröna takterrass, 400 kvm stor. En härlig oas med plats för att sola, äta, odla och umgås!

Miljövänliga och välplanerade lägenheter

I brf Klätterträdet finns det 81 ljusa tvåor och treor i olika former och storlekar. Planlösningarna är utmärkande smarta, alla lägenheter har fönster åt minst två håll och stora sovrum med plats för dubbelsäng. I huset finns även en föreningslokal med möjlighet för dina gäster att sova över om du inte har sovplats åt alla i din lägenhet.

Brf Klätterträdet byggs med målet att leva upp till kraven som ställs för att få certifikatet Miljöbyggnad Silver. Med extra tjocka väggar och isolerade glas i fönsterpartierna hålls energiförbrukningen nere och på köpet ger det bra ljudisolering. Bra standard på materialval, diskmaskin och mikro i köket, helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare eller kombimaskin och genomgående ekparkett ger moderna och bekväma lägenheter som ger utrymme för din personliga stil. En stil som kan ta plats utan att översvämmas av saker – här finns gott om förvaring.

Göteborgs första grönskande takterrass

Stadsodling är en växande trend i storstäder runt om i världen. Bland annat har fenomenet uppmärksammats i Brooklyn och Hong Kong där odlingar och grönska flyttat upp på taken. Med inspiration från bland annat New York, Köpenhamn och Rom har vi bestämt oss för att ta trenden till Göteborg och bygga stadens första gröna tak. Takterrassen på brf Klätterträdet kommer att bli cirka 400 kvm stor vara en plats för umgänge, avkoppling, solning och odling.

En del av det nya Göteborg

Kvillebäcken ligger mellan Backaplan och Vågmästareplatsen och är en del av planerna för det nya Göteborg. Med ett centralt läge både på Hisingen och i förhållande till Göteborg city blir Kvillebäcken en modern del av stadsbilden. Och här finns allt, utan överdrift. Eller vad sägs om ett köpcentrum med all tänkbar service, mataffärer, mysiga småbutiker och caféer? Här finns även skolor, dagis, vårdcentral och gym – och populära Kville saluhall. Du har samtidigt nära till stora gröna områden i exempelvis Hisingsparken, Keillers Park och Slätta Damm.

Låter detta som en adress för dig? Anmäl ditt intresse eller kontakta mäklaren direkt!

Läs artikeln om brf Klätterträdet i GöteborgsPosten här.

Följ oss på:


Läs mer:

www.kvillebacken.se
www.backaplan.se
www.alvstranden.com

Visa alla berättelser » Berättelser

 • Möt vår platschef!

  Det är vår platschef Fredrik Idbäck och hans händiga gäng som skapar brf Klätterträdet; ett citynära drömhak med grönskande tak. Här berättar han lite mer om sig själv och sin yrkesroll.

  Läs mer »

 • Takterrassen växer fram

  Grilla, sola, träna, odla – idéerna var många och varierande när brf Klätterträdets framtida boende fick berätta vad de ville göra på Göteborgs första gröna tak!

  Läs mer »

Läs vidare

 • Brf Greenroof, Göteborg

  Nu är det superenkelt att flytta in i Kvillebäcken, Göteborgs nya stadsdel, endast 6 minuter från city. Här har nästan 1000 boende redan inrett sina hem och snart säljstartar vi vårt tredje och sista hus. Missa inte det. Anmäl ditt intresse och få förtur vid säljstart!

  Läs mer »

 • Brf Äppelblom, Göteborg

  Brf Äppelblom ligger vackert beläget i Hildedal på centrala Hisingen. Här bor du på ett högt och fritt läge i natursköna omgivningar med centrala Göteborg på sikt- och cykelavstånd. Ett område för dig som inte vill göra avkall på något, du ser myllret men slipper bullret!

  Läs mer »