Kyrkheddinge, Staffanstorp — Lätt att förälska sig i

Dela

SkåneRadhus/Parhus/HusKommande

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Kyrkheddinge, en idyllisk by inbäddad i det vackra, skånska jordbrukslandskapet. I centrum av byn finns den pampiga och populära vigselkyrkan som gett byn sitt namn.

Det här är riktiga landet, men ändå känner du närheten till både Malmö, Lund, Staffanstorp och resten av världen. En perfekt adress för barnfamiljen som vill ge sina barn möjlighet att växa upp i en lugn barnvänlig miljö och samtidigt ha bra pendlingsväg till stan.

I denna genuint skånska miljö, planeras kvarter med smala slingrande gator, välkomnande trädgårdar och öppna ytor med plats för mycket lek. Här planerar vi för välplanerade och omsorgsfullt placerade hem med egen trädgård. Flytta in i modernt och nybyggt som inte behöver underhåll på mycket länge. Istället kan du ägna dig åt att koppla av och bara njuta av det idylliska livet på landet.

Området

Kyrkheddinge är en tätort i Staffanstorps kommun som från början ingick i en större by tillsammans med Mossheddinge och Kornheddinge. I byn finns en vacker gammal skola från 1908 som har elever från förskoleklass till och med skolår fem.

Förr gick järnvägen här ner men den lades ner och spåren revs upp, det gamla stationshuset och godsmagasinet finns dock kvar. GB´s glassfabrik, som en gång i tiden var mejeri, har glasslager på orten men fabriken är flyttad.

Byn är full av gamla vackra byggnader och utsikten över slätten är fantastisk!

Följ oss på:Visa alla berättelser » Berättelser

 • Riktig glass kom från Kyrkheddinge

  Under andra halvan av 1900-talet var glassfabriken i Kyrkheddinge den enda industrin och sysselsatte stora delar av traktens befolkning. Skylten vid avfarten mot samhället visar fortfarande vägen mot en glassfabrik, men där fabriken tidigare stod finns istället endast ett fryslager för glassar på genomresa.

  Läs mer »

 • Testa dig! Visste du detta om Staffanstorps kommun?

  Vad är Staffanstorp fjärde bäst i Sverige på? Och varför är kommunen ung men snart pensionär? Var kan man bada om sommaren? Och hur många bor det egentligen i Staffanstorp? Testa hur mycket du vet om kommunen!

  Läs mer »

Läs vidare

 • Brf Barcelona, Västra Hamnen, Malmö

  För dig som trivs med Malmös storstadsliv och vill kunna fånga solen på hemmaplan. Ett hus nära havet med detaljer inspirerade av den populära metropolen Barcelona.

  Läs mer »

 • Brf Lomma Läge

  Nu lyfter vi boendet till nya höjder. Det här är inte vilka lägenheter och hus som helst, utan 2-5 rum och kök med en atmosfär du inte sett maken till. Ingen lägenhet är den andra lik och du möts av inspirerande planlösningar som gör att både du och dina grannar kommer att gilla läget i många avseenden.

  Läs mer »