Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Brf Kyrksjölöten, Norra Ängby

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

Lägenheter i Norra Ängby, Bromma. Bostadsrätterna är tyvärr sålda men besök Veidekke Bostad och hitta andra lägenheter i Stockholmsområdet.

De tre husen är 6-7 våningar och binds samman genom långsträckta, inglasade balkonger. Lägenheterna är 2-5 rok, med ett storleksmässigt spann på 64-168 kvm.

I samtliga lägenheter är det det ljusa, rymliga vardagsrummet som är knutpunkten. Härifrån når du din inglasade, generöst tilltagna balkong respektive uteplats, och även köket som är en naturlig förlängning av vardagsrummet.

Badrummet är helkaklat och är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är även utrustat med ett förråd där du kan förvara allt som du inte vill ha framme. Det underlättar också att hålla ordning i resten av lägenheten.

Gillar du djur, natur och motion kommer du helt säkert att trivas i Brf Kyrksjölöten. Till grannar har du nämligen inte mindre än två naturreservat och en sim- och idrottshall. Ditt nya liv kan börja!

Andra bostäder

  • Brf Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information vänligen kontakta Fastighetsmäklarna.

    Läs vidare »

  • Östra Stadsskogen, Strängnäs

    Att Strängnäs är en liten pärla vet redan du som bor här. En dynamisk idyll vid Mälarens strand med välbevarad småstadscharm och genuint mysig stadskärna. Ordet livskvalitet må vara slitet men här kommer det väl till pass. Allt du behöver finns runt knuten. Affärer, skolor, aktiviteter och inte minst den vackra naturen. Dessutom är huvudstadens puls bara 50 minuter bort.

    Läs vidare »