Brf Kyrksjölöten, Norra Ängby

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

Lägenheter i Norra Ängby, Bromma. Bostadsrätterna är tyvärr sålda men besök Veidekke Bostad och hitta andra lägenheter i Stockholmsområdet.

De tre husen är 6-7 våningar och binds samman genom långsträckta, inglasade balkonger. Lägenheterna är 2-5 rok, med ett storleksmässigt spann på 64-168 kvm.

I samtliga lägenheter är det det ljusa, rymliga vardagsrummet som är knutpunkten. Härifrån når du din inglasade, generöst tilltagna balkong respektive uteplats, och även köket som är en naturlig förlängning av vardagsrummet.

Badrummet är helkaklat och är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är även utrustat med ett förråd där du kan förvara allt som du inte vill ha framme. Det underlättar också att hålla ordning i resten av lägenheten.

Gillar du djur, natur och motion kommer du helt säkert att trivas i Brf Kyrksjölöten. Till grannar har du nämligen inte mindre än två naturreservat och en sim- och idrottshall. Ditt nya liv kan börja!

Läs vidare

  • Bernadottestigen, Uppsala

    Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

    Läs mer »

  • Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till denna unika skärgårdsidyll för riktiga livsnjutare som älskar havet. Direkt bedårande utsikt över Östersjön från balkong entrébalkong, trädgård, kök, vardagsrum och matplats. Egen sandstrand, båtbrygga och båthus inredd med festlokal och vedeldad bastu som ligger endast 25 meter bort.

    Läs mer »