Lilla Sköndal, Stockholm

Dela

MälardalenHusInflyttat

I en trollskog i Sköndal, bland ståtliga ekar och krumma tallar och i närheten av Drevviken bygger Veidekke, i samarbete med C4 hus.

Tomt 5: Villa i två plan 139 kvm, i nyfunkisstil som gränsar till Vackra Nannas park. Öppna, härliga umgängesytor i bottenplan och 3–4 sovrum samt ett allrum på övre plan. Två badrum och separat tvättstuga (med egen expressingång för leriga små fötter).

Det här är ett boende som passar dig som ställer lite högre krav på din livsmiljö. Till den redan höga standarden är adderat spotlights i tak med dimmer i entré, badrum och kök, varma golv i badrummen och en braskamin i vardagsrummet.

Anmäl intresse för att bli kontaktad av mäklaren.

Visa alla berättelser » Berättelser

 • I Sköndal finns jordmån för både växter och människor

  Stora Sköndals vackra ekträd ramar in naturmark, parkområde, skogsmark, ängsmark och det bebyggda området. Stiftelsen Stora Sköndal äger 95 hektar mark och natur. Allt detta ska skötas och planeras för framtiden. – Det är väldigt mycket som trivs här, berättar Jessica Olsson, trägårdsarbetare på Stiftelsen Stora Sköndals Parkavdelning. Jessica Olsson och David Olsson, sköter om […]

  Läs mer »

 • Olle Lundberg tycker att Sköndal är mysigt

  Olle Lundberg har bott med sin familj i Sköndal sedan 1995. De bodde norr om stan när de såg en annons där ett av 60-talshusen vid Drevviken var till salu. Planen var att stanna där i fem år, men de blev kvar. De har trivts bra med det. – Folk som flyttar hit blir kvar. […]

  Läs mer »

Läs vidare

 • Lilla Sköndal, etapp 2

  Mitt i natursköna Lilla Sköndal växer nu ett helt nytt bostadsområde fram. En plats i harmoni med naturen och med gångavstånd till Drevviken och vid kanten av Flatens naturreservat. Här planerar vi för att bygga radhus, kedjehus och friliggande villor.

  Läs mer »

 • Bernadottestigen, Uppsala

  Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

  Läs mer »