Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Lilla Sköndal, Stockholm

Dela

MälardalenHusInflyttat

I en trollskog i Sköndal, bland ståtliga ekar och krumma tallar och i närheten av Drevviken bygger Veidekke, i samarbete med C4 hus.

Tomt 5: Villa i två plan 139 kvm, i nyfunkisstil som gränsar till Vackra Nannas park. Öppna, härliga umgängesytor i bottenplan och 3–4 sovrum samt ett allrum på övre plan. Två badrum och separat tvättstuga (med egen expressingång för leriga små fötter).

Det här är ett boende som passar dig som ställer lite högre krav på din livsmiljö. Till den redan höga standarden är adderat spotlights i tak med dimmer i entré, badrum och kök, varma golv i badrummen och en braskamin i vardagsrummet.

Anmäl intresse för att bli kontaktad av mäklaren.

Visa alla berättelser » Berättelser

 • I Sköndal finns jordmån för både växter och människor

  Stora Sköndals vackra ekträd ramar in naturmark, parkområde, skogsmark, ängsmark och det bebyggda området. Stiftelsen Stora Sköndal äger 95 hektar mark och natur. Allt detta ska skötas och planeras för framtiden. – Det är väldigt mycket som trivs här, berättar Jessica Olsson, trägårdsarbetare på Stiftelsen Stora Sköndals Parkavdelning. Jessica Olsson och David Olsson, sköter om […]

  Läs vidare »

 • Olle Lundberg tycker att Sköndal är mysigt

  Olle Lundberg har bott med sin familj i Sköndal sedan 1995. De bodde norr om stan när de såg en annons där ett av 60-talshusen vid Drevviken var till salu. Planen var att stanna där i fem år, men de blev kvar. De har trivts bra med det. – Folk som flyttar hit blir kvar. […]

  Läs vidare »

Andra bostäder

 • Sköndal, etapp 2

  Nära staden och nära naturen, planerar vi för att bygga cirka 272 bostäder. Vi kommer att bygga lägenheter, radhus, kedjehus och villor.

  Läs vidare »

 • Brf Doppingen, Nynäshamn

  Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information vänligen kontakta Fastighetsmäklarna.

  Läs vidare »