Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Brf Lötsjöhöjden och Brf Tulehöjden, Sundbyberg

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

På höjden längs med idrottsplatsen. På Fredsgränd, Sundbyberg bygger Bouwfonds Veidekke AB 131 moderna, ljusa, rymliga och luftiga bostadsrätter för alla familjestorlekar.

På Fredsgränd i Sundbyberg bygger Bouwfonds Veidekke AB 131 bostadsrättslägenheter för Brf Lötsjöhöjden och Brf Tulehöjden. De sex moderna husen ligger på höjden längs med idrottsplatsen.

Lägenheterna är ljusa, rymliga och luftiga och finns för alla familjestorlekar, med lägenheter om 2 till 5 rum och kök. Alla lägenheter har varsin stor möblerbar balkong/terrass där du kan njuta av ditt vackra Sundbyberg.

Till närmsta grannar har du idrottsplatsen, sporthallen, ishallen, curlinghallen och simhallen. Det är med andra ord läge att inte bara flytta, utan även att börja ett sundare liv.

I Brf Lötsjöhöjden och Brf Tulehöjden bor du i centala Sundbyberg, men också med naturen och Lötsjön alldeles intill. Ett fantastiskt läge som tilltalar många.

Andra bostäder

  • Brf Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information vänligen kontakta Fastighetsmäklarna.

    Läs vidare »

  • Östra Stadsskogen, Strängnäs

    Att Strängnäs är en liten pärla vet redan du som bor här. En dynamisk idyll vid Mälarens strand med välbevarad småstadscharm och genuint mysig stadskärna. Ordet livskvalitet må vara slitet men här kommer det väl till pass. Allt du behöver finns runt knuten. Affärer, skolor, aktiviteter och inte minst den vackra naturen. Dessutom är huvudstadens puls bara 50 minuter bort.

    Läs vidare »