Brf Lötsjöhöjden och Brf Tulehöjden, Sundbyberg

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

På höjden längs med idrottsplatsen. På Fredsgränd, Sundbyberg bygger Bouwfonds Veidekke AB 131 moderna, ljusa, rymliga och luftiga bostadsrätter för alla familjestorlekar.

På Fredsgränd i Sundbyberg bygger Bouwfonds Veidekke AB 131 bostadsrättslägenheter för Brf Lötsjöhöjden och Brf Tulehöjden. De sex moderna husen ligger på höjden längs med idrottsplatsen.

Lägenheterna är ljusa, rymliga och luftiga och finns för alla familjestorlekar, med lägenheter om 2 till 5 rum och kök. Alla lägenheter har varsin stor möblerbar balkong/terrass där du kan njuta av ditt vackra Sundbyberg.

Till närmsta grannar har du idrottsplatsen, sporthallen, ishallen, curlinghallen och simhallen. Det är med andra ord läge att inte bara flytta, utan även att börja ett sundare liv.

I Brf Lötsjöhöjden och Brf Tulehöjden bor du i centala Sundbyberg, men också med naturen och Lötsjön alldeles intill. Ett fantastiskt läge som tilltalar många.

Läs vidare

  • Bernadottestigen, Uppsala

    Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

    Läs mer »

  • Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till denna unika skärgårdsidyll för riktiga livsnjutare som älskar havet. Direkt bedårande utsikt över Östersjön från balkong entrébalkong, trädgård, kök, vardagsrum och matplats. Egen sandstrand, båtbrygga och båthus inredd med festlokal och vedeldad bastu som ligger endast 25 meter bort.

    Läs mer »