Maren, Södertälje

Dela

MälardalenLägenhetKommande

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Mitt i centrala Södertälje planerar vi att bygga bostadsrättslägenheter med sjötomt. Lägenheterna kommer ligga i ett härligt läge vid vattnet. På parkeringen, i hörnet av Ekdalsgatan och Vettersgatan.

I den gemytliga stadskärnan finns två gallerior med ett stort utbud av ca 50-tal butiker, träningsanläggning, caféer och restauranger för alla smaker. Där finns också apotek och vårdcentral. På andra sidan Maren ligger badhuset Sydpoolen med bland annat äventyrsbad och spa med kropps- och skönhetsbehandlingar.

I Södertälje finns fina grönområden för sköna promenader och joggingturer. Med pendeltåget som går var femtonde minut tar det ca 40 minuter in till Stockholm city.

Anmäl ditt intresse nu. Som intressent får du reda på vad som händer i projektet och du har också möjlighet att vara med och påverka projektets utformning i nära dialog med oss. Dessutom får du förhandsinformation om säljstarten och en inbjudan till VIP-visning med förtur att köpa innan projektet släpps till allmänheten.

Läs vidare

  • Marens Terrass, Södertälje

    Bo med utsikt över Maren och granne med vackra och historiska Villa Marenhill. Vi planerar att bygga bostadsrättslägenheter på Marens västra strand i stigningen mellan vattnet och Rundelsgatan. Projektet ligger i ett drömläge för dig som vill ha det lilla extra.

    Läs mer »

  • Bernadottestigen, Uppsala

    Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

    Läs mer »