Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Brf Mariekälla, Södertälje

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

I Södertälje har vi byggt 17 bostadsrätter som är inflyttade och klara.

Kök, matplats och vardagsrum är öppna och integrerade. Och de boende behöver inte bära tallrikarna särskilt långt om det ska ätas ute heller – den rymliga balkongen/uteplatsen ligger nämligen i direkt anslutning. Balkongerna är dessutom förberedda för inglasning för den som vill utnyttja det som extra rum lite längre in på höstkanten. Brf Mariekälla är ett modernt och bekvämt boende – mitt i omtyckta Mariekäll.

Andra bostäder

  • Brf Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information vänligen kontakta Fastighetsmäklarna.

    Läs vidare »

  • Östra Stadsskogen, Strängnäs

    Att Strängnäs är en liten pärla vet redan du som bor här. En dynamisk idyll vid Mälarens strand med välbevarad småstadscharm och genuint mysig stadskärna. Ordet livskvalitet må vara slitet men här kommer det väl till pass. Allt du behöver finns runt knuten. Affärer, skolor, aktiviteter och inte minst den vackra naturen. Dessutom är huvudstadens puls bara 50 minuter bort.

    Läs vidare »