Opaltorget, Göteborg

Dela

Västra SverigeLägenhetKommande

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Se fram emot ett nytt landmärke! Vi planerar för 28 våningsplan av toppmodern arkitektur med närhet till salta bad och härlig natur.

Veidekke är med och utvecklar framtidens Opaltorg, som enligt förslaget innebär en genomgripande förändring av torget och dess närmaste omgivning till ett tryggt och levande stadsdelstorg med blandat innehåll samt komplettera stadsdelen med flera bostäder.

För närvarande pågår arbete med detaljplanen som inom kort ska läggas ut för granskning. Den förväntas bli antagen under hösten/vintern 2014. Dock kan du redan nu anmäla ditt intresse för de ca 100 bostadsrättslägenheter Veidekke kommer att uppföra. Här bor du med goda kommunikationer in till stadens centrum och samtidigt nära hav och salta bad.

Låter detta som ett område för dig? Anmäl ditt intresse idag.

Läs mer
Stadsförnyelse vid Opaltorget

Visa alla berättelser » Berättelser

 • Parkour ++++ forcerar förortens hinder

   Konstnären Elin Wikström tar gatuaktiviteten parkour till nya höjder. I projektet ”Parkour ++++” låter hon alla nyfikna mellan 10 och 100 år utnyttja det offentliga rummet på ett nytt och tankeväckande sätt. Parkour innebär att så effektivt som möjligt ta sig från en plats i staden till en annan. Deltagarna får rulla, springa, klättra eller […]

  Läs mer »

 • Dokumentärfilmsprojekt om Opaltorget i förändring

  Filmbolaget Panthera Film arbetar sedan något år med ett dokumentärfilmsprojekt om Opaltorget i Tynnered. Det ska bli en dokumentärfilm om människorna, miljöerna och det förändringsarbete som är planerat att utföras. Den ska visa Opaltorget som det ser ut i dag och det nya, tryggare. – Det behövs göras något med torget. Det har ju blivit […]

  Läs mer »

Läs vidare

 • Brf Äppelblom, Göteborg

  Brf Äppelblom ligger vackert beläget i Hildedal på centrala Hisingen. Här bor du på ett högt och fritt läge i natursköna omgivningar med centrala Göteborg på sikt- och cykelavstånd. Ett område för dig som inte vill göra avkall på något, du ser myllret men slipper bullret!

  Läs mer »

 • Brf Fladen, Kungsbacka

  På bästa sydvästläge i Kolla Parkstad bygger vi brf Fladen. Bo modernt och bekvämt i Kungsbackas första Svanenmärkta hus – med hög standard och garage under huset!

  Läs mer »