Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Örnsberg, Aspudden

Dela

MälardalenLägenhetKommande

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Nere vid Östra Mälarens strand i Örnsberg, planerar vi att bygga cirka 70 bostäder.

Du blir granne med vattnet och strandpromenaden. Samtidigt som du bor i ett lugnt och grönt område har du ändå nära till staden. Läget i Örnsberg, nära Aspudden, gör att du lätt kan ta dig ut med bil och allmänna kommunikationer.

Kvarteret är under planering, information uppdateras löpande under projektets gång.

Visa alla berättelser » Berättelser

 • Ateljéerna – en del av Vinterviken

  Vinterviken. I ateljéerna nere vid Vinterviken verkar fjorton stycken konstnärer. På området kan man se skulpturer som är delar av tidigare utställningar. Är man nyfiken på det arbete som pågår inne i ateljéerna kan man boka ett besök eller passa på när det är öppet hus, två gånger om året. – Det var jättemycket folk […]

  Läs vidare »

 • EOLSHÄLLS 4H-GÅRD

  Örnsberg. 4H-gården Eolshälls i Örnsberg arbetar med att bevara utrotningshotade lantrasdjur. Sally, den prickiga kon, är 16 år gammal och har bott på gården i cirka 10 år. I vanlig produktion blir kor vanligtvis inte äldre än 6 år. – Alla våra djur, förutom kaninerna, är lantraser. Vi vill bevara dem för att visa barn […]

  Läs vidare »

Andra bostäder

 • Brf Doppingen, Nynäshamn

  Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information vänligen kontakta Fastighetsmäklarna.

  Läs vidare »

 • Östra Stadsskogen, Strängnäs

  Att Strängnäs är en liten pärla vet redan du som bor här. En dynamisk idyll vid Mälarens strand med välbevarad småstadscharm och genuint mysig stadskärna. Ordet livskvalitet må vara slitet men här kommer det väl till pass. Allt du behöver finns runt knuten. Affärer, skolor, aktiviteter och inte minst den vackra naturen. Dessutom är huvudstadens puls bara 50 minuter bort.

  Läs vidare »