Örnsberg, Aspudden

Dela

MälardalenLägenhetKommande

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Strax ovanför båtklubben, vid Östra Mälarens strand i Örnsberg, planerar Veidekke att bygga bostadsrättslägenheter. Här blir du granne med vattnet och strandpromenaden i ett lugnt och grönt område som ligger nära city.

Kvarteret är under planering, information uppdateras under projektets gång. Anmäl ditt intresse redan idag för att vara med i utformningen av bostäderna. Som intressent får du dessutom förtur och möjlighet att välja just din drömlägenhet innan den allmänna säljstarten.

Tydlig småstadskaraktär
Örnsberg ligger i västra delen av Aspudden, en av Stockholms äldsta förorter med en tydlig småstadskaraktär i sina äldsta delar. Bebyggelsen i Örnsberg består av hus från 1940-talet och framåt. I Örnsberg är det nära til både grönområden och vatten. Promenadvägar leder till Hägerstenshamnen med båtklubb och Vinterviken med puttrande koloniträdgårdar, café och vackra promenadstråk utmed Mälaren.

Butiker, skola och fritid
I Örnsberg finns livsmedelsaffärer, restauranger, caféer och i Aspudden finns ett charmigt centrum med genuin kärna. I närliggande Liljeholmen finns galleria med all tänkbar service och flertalet butiker.

Kommunikationer
Det tar cirka femton minuter in till T-centralen med tunnelbanans röda linje. Några få minuter bort ligger Liljeholmen med byte till tvärbanan och bussar.

Visa alla berättelser » Berättelser

 • Ateljéerna – en del av Vinterviken

  Vinterviken. I ateljéerna nere vid Vinterviken verkar fjorton stycken konstnärer. På området kan man se skulpturer som är delar av tidigare utställningar. Är man nyfiken på det arbete som pågår inne i ateljéerna kan man boka ett besök eller passa på när det är öppet hus, två gånger om året. – Det var jättemycket folk […]

  Läs mer »

 • EOLSHÄLLS 4H-GÅRD

  Örnsberg. 4H-gården Eolshälls i Örnsberg arbetar med att bevara utrotningshotade lantrasdjur. Sally, den prickiga kon, är 16 år gammal och har bott på gården i cirka 10 år. I vanlig produktion blir kor vanligtvis inte äldre än 6 år. – Alla våra djur, förutom kaninerna, är lantraser. Vi vill bevara dem för att visa barn […]

  Läs mer »

Läs vidare

 • Bernadottestigen, Uppsala

  Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

  Läs mer »

 • Doppingen, Nynäshamn

  Välkommen till denna unika skärgårdsidyll för riktiga livsnjutare som älskar havet. Direkt bedårande utsikt över Östersjön från uteplats, entrébalkong, trädgård, kök, vardagsrum och matplats. Egen sandstrand, båtbrygga och båthus inredd med festlokal och vedeldad bastu som ligger endast 25 meter bort.

  Läs mer »