Brf Östberget Fjordvyn, Uddevalla — Höjden av boende

Dela

Västra SverigeLägenhetInflyttat

Östberget är för dig som vill ha ett exklusivt boende nära naturen. Omgiven av skön natur med en vidunderlig utsikt och samtidigt bara några hundra meter till Kungsgatan.

Välkommen till ett nytt och fräscht område mitt i naturen och med centrum ett stenkast bort. Här finner du modern och väl genomtänkt arkitektur på första parkett med häpnadsväckande utsikt i alla väderstreck.

Östberget är beläget strax öster om Uddevallas stadskärna och gränsar till Bäveån i söder. Här har du nära till det mesta; natur och kultur, salta bad och vacker skärgård, shopping i Uddevallas mysiga centrum eller fritidsaktiviteter som skogspromenader, golf och segling. Brf Östberget Utsikten består av ett flerbostadshus i sju våningar och 28 lägenheter från ett till fyra rum och kök. Samtliga lägenheter har genomtänkta rymliga planlösningar och omsorgsfullt utvalda material invändigt såväl som utvändigt. Här bor du bekvämt och bekymmersfritt med modern utrustning och ny teknik.

Välj sol, välj bort vind

I Östberget är alltid naturen och ljuset närvarande. Oavsett om du befinner dig inne i den luftiga lägenheten eller på den över 20 meter långa balkongen. Eftersom huset är placerat ca 15 meter över omgivande marknivå är utsikten magnifik redan från våning ett. Till Östberget kommer solen tidigt och är sedan närvarande hela dagen. Här finns inga andra hus eller berg som skuggar. Eftersom balkongen för varje lägenhet löper längs två fasader ökar möjligheten till sol markant. Det ger också bättre möjligheter att finna lä de blåsiga dagarna.

Lägenhetens stora glasparti ger dig möjlighet att vistas i olika zoner, alltifrån helt inne till helt ute. Du kan välja sol och välja bort vind! Balkongen ger dig också möjlighet att röra dig på utsidan mellan rummen. Tänk vad skönt att vakna upp och nå balkongen direkt från sovrummet och så praktiskt och enkelt att vädra sängkläderna. Väljer du en av lägenheterna på plan 7 ingår en generös takterrass om ca 35 kvm. Fördrar du en lägenhet i markplan ingår en väl tilltagen uteplats.

Östberget är för dig som vill ha ett exklusivt boende med naturen inpå knuten. Östberget är omgivet av skön natur och härifrån har du en vidunderlig utsikt och samtidigt bara några hundra meter till Kungsgatan.

Läs vidare

  • Brf Äppelblom, Göteborg

    Brf Äppelblom ligger vackert beläget i Hildedal på centrala Hisingen. Här bor du på ett högt och fritt läge i natursköna omgivningar med centrala Göteborg på sikt- och cykelavstånd. Ett område för dig som inte vill göra avkall på något, du ser myllret men slipper bullret!

    Läs mer »

  • Brf Fladen, Kungsbacka

    På bästa sydvästläge i Kolla Parkstad bygger vi brf Fladen. Bo modernt och bekvämt i Kungsbackas första Svanenmärkta hus – med hög standard och garage under huset!

    Läs mer »