Brf Östberget Stadsvyn, Uddevalla — Drömmen om stan för dina fötter

Dela

Västra SverigeLägenhetTill salu

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Brf Stadsvyn erbjuder underbara lägenheter med mäktig utsikt. Njut av hela Uddevalla för dina fötter samtidigt som du har gångavstånd till shopping och all tänkbar service.

Balkonglivet väntar

Brf Stadsvyn är Veidekkes tredje hus på populära Östberget. Här erbjuder vi 27 ljusa lägenheter fördelade på 7 våningar. Du som flyttar in här kan se fram emot en egen balkong som är nästan 20 meter lång med storslagen utsikt i två väderstreck! Huset är nu färdigställt (mars 2014) och det finns bara en lägenhet kvar.

Flexibel planlösning för olika behov

I den kvarvarande fyran på 95 kvm bor du insynsfritt med fantastisk utsikt. Och här har du dessutom den fina möjligheten att själv påverka planlösningen. Har du behov av ett extra sovrum/gästrum eller drömmer du om ett eget bibliotek? Är du en vän av kläder och ordning kanske en rymlig walk-in-closet är önskvärt. Vi har tagit fram förslag och på hur du kan forma ditt boende, kom in på visning eller kontakta mäklaren för mer information!

Hemtrevligt och genomtänkt

Det är en fantastisk känsla att stiga in i en helt nybyggd lägenhet där allt är nytt och fräscht och planerat efter dagens behov. I brf Stadsvyn har lägenheterna rymliga planlösningar och omsorgsfullt utvalda material invändigt såväl som utvändigt. Här bor du bekvämt och bekymmersfritt med modern utrustning och ny teknik. Du tvättar i egen tvättmaskin och torktumlare. Ett förråd hör till varje lägenhet liksom möjlighet till parkeringsplats med elstolpe.

Stadens utbud för dina fötter

På Östberget bor du i ett nytt område med alla möjligheter runt knuten. Området är beläget strax öster om Uddevallas stadskärna och gränsar till Bäveån i söder. Här har du nära till det mesta; salta bad och vacker skärgård, shopping i Uddevalla centrum eller fritidsaktiviteter som skogspromenader, golf och segling. Packa picknick-korgen och bege dig till Skeppsviken för att se solen gå ner över Byfjordens vatten eller flanera utmed strandpromenaden och njut av närheten till havet. Eller varför inte bege dig till Torp köpcentrum utanför stan, här finns ett stort utbud för den shoppingsugne.

Låter detta som en adress för dig? Anmäl ditt intresse eller kontakta vår mäklare direkt!

Läs mer:
www.boiuddevalla.se
www.uddevalla.se
www.bohuslanningen.se
www.destinationuddevalla.com

Visa alla berättelser » Berättelser

 • Gott om svängrum på 142 kvm

  Med en spännande planlösning och 77 kvm stor terrass är detta en lägenhet med det lilla extra! Här har vi samlat bilder från den sista stora våningen i brf Stadsvyn.

  Läs mer »

 • Uddevalla är unikt!

  Ann-Louise Öhrn, informationschef på Uddevalla kommun, ger sin syn på vad som gör Uddevalla unikt och om staden som boendealternativ. Hon delar även med sig av sina smultronställen.

  Läs mer »

Läs vidare

 • Brf Äppelblom, Göteborg

  Brf Äppelblom ligger vackert beläget i Hildedal på centrala Hisingen. Här bor du på ett högt och fritt läge i natursköna omgivningar med centrala Göteborg på sikt- och cykelavstånd. Ett område för dig som inte vill göra avkall på något, du ser myllret men slipper bullret!

  Läs mer »

 • Brf Fladen, Kungsbacka

  På bästa sydvästläge i Kolla Parkstad bygger vi brf Fladen. Bo modernt och bekvämt i Kungsbackas första Svanenmärkta hus – med hög standard och garage under huset!

  Läs mer »