Pärlhusen, Limhamn — Moderna äganderätter på historisk mark

Dela

SkåneRadhus/Parhus/HusInflyttat

Stadskänsla och fröjden av att ha egen trädgård. Moderna radhus som smälter in och blir en del av Kalkbrottet. Granne med naturskyddat område mitt i den heta Öresundsregionen.

Med sina tre etager, 145 kvm och avundsvärda standard har Pärlhusen tagit höjd för att vardagen ska bli så enkel som möjligt. Stora fönster borgar för en ljus tillvaro i alla plan och en genomtänkt planering gör att man snabbt bor in sig. På bottenplan finns de gemensamma utrymmena som kök och vardagsrum. Utanför väntar en egen privata trädgård. En trappa upp ligger sovrum, allrum, badrum/tvättrum och klädkammare.

Överst hittar vi den stora terrassen. Perfekt för för den som vill lapa sol eller bjuda in vänner till en vacker utsikt. Planlösningen är flexibel för att passa familjens alla behov.

Detta guldkantade boende ligger i den storslagna miljön vid Kalkbrottet i Limhamn och är en riktig pärla med stora möjligheter.

Följ oss på:Visa alla berättelser » Berättelser

 • Pärlhusen ger tid till viktigare saker

  Att flytta till ett nybyggt hus med närhet till ett mysigt stadsdelscentrum och havet samtidigt som du slippa renoveringsbekymmer är Pärlhusen i ett nötskal, det enas Daniel och Jenny om. De har flyttat hit med respektive familj och upplever fördelarna med både läget och husen.

  Läs mer »

 • Första sommardagen vid kalkbrottet

  Jag vill kalla det årets första sommardag. Visserligen var dagen innan också solig nog, men vår lördag är ledig och utflykten till Limhamn bjuder på brummande humlor, irrande fjärilar, körsbärsträd och syrén. Det kan knappast bli bättre. Vi börjar med pastejmackor på det gamla kalkbrottets kant och kaffetermosen är nästan olidligt het i solen.

  Läs mer »

Läs vidare

 • Brf Grand Canyon, Limhamn

  Utsikten över Kalkbrottet är så mäktig att den tar andan och stressen ur vem som helst. Här råder ett behagligt lugn trots att du befinner dig mitt i Öresundsregionen, bara några minuter från Malmö city och Köpenhamn.

  Läs mer »

 • Brf Barcelona, Västra Hamnen, Malmö

  För dig som trivs med Malmös storstadsliv och vill kunna fånga solen på hemmaplan. Ett hus nära havet med detaljer inspirerade av den populära metropolen Barcelona.

  Läs mer »