Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Pärlhusen, Limhamn — Moderna äganderätter på historisk mark

Dela

SkåneRadhus/Parhus/HusTill salu

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Stadskänsla och fröjden av att ha egen trädgård. Moderna radhus som smälter in och blir en del av Kalkbrottet. Granne med naturskyddat område mitt i den heta Öresundsregionen.

Med sina tre etager, 145 kvm och avundsvärda standard har Pärlhusen tagit höjd för att din vardag ska bli så enkel som möjligt så att du kan trivas maximalt. Stora fönster borgar för en ljus tillvaro i alla plan och en genomtänkt planering gör att du snabbt bor in dig. På bottenplan hittar du de gemensamma utrymmena som kök och vardagsrum. Utanför har du din egen privata trädgård. En trappa upp ligger sovrum, allrum, badrum/tvättrum och klädkammare. 

Överst hittar du ditt nya favoritställe med den stora terrassen utanför. Perfekt för dig som vill lapa sol eller bjuda in vänner till en vacker utsikt. Kanske väljer du att göra hela våningen till ateljé eller till ännu ett rum att umgås och trivas i. Planlösningen är flexibel för att passa dig och din familjs behov.

Detta guldkantade boende ligger i den storslagna miljön vid Kalkbrottet i Limhamn och är en riktig pärla med stora möjligheter. Att Pärlhusen är äganderätter gör det hela ännu mer intressant. Det innebär att du blir ägare till ditt hus och din tomt, vilket är en frihet som många uppskattar.
 

Följ oss på:Visa alla berättelser » Berättelser

  • Pärlhusen ger tid till viktigare saker

    Att flytta till ett nybyggt hus med närhet till ett mysigt stadsdelscentrum och havet samtidigt som du slippa renoveringsbekymmer är Pärlhusen i ett nötskal, det enas Daniel och Jenny om. De har flyttat hit med respektive familj och upplever fördelarna med både läget och husen.

    Läs vidare »

  • Första sommardagen vid kalkbrottet

    Jag vill kalla det årets första sommardag. Visserligen var dagen innan också solig nog, men vår lördag är ledig och utflykten till Limhamn bjuder på brummande humlor, irrande fjärilar, körsbärsträd och syrén. Det kan knappast bli bättre. Vi börjar med pastejmackor på det gamla kalkbrottets kant och kaffetermosen är nästan olidligt het i solen.

    Läs vidare »

Andra bostäder