Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Sädesärlan, Östermalm — Det sköna livet är serverat

Dela

MälardalenLägenhetTill salu

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Visningar

Danderydsgatan 23, Östermalm den 24 april, 2014 kl. 17:30 till 18:00

Boende i Sädesärlan får privat lounge med festlokal och fullt utrustat kök, gym, gästlägenhet och en magnifik terrass. Loungen bemannas vardagar med personal som erbjuder all tänkbar service såsom städning, kemtvätt, boka personlig tränare, däckbyte, ta emot bud etc.

Kontakta mäklarna om du vill boka privat visning.

Sädesärlan är unikt på många sätt – det är den första nyproduktionen i Lärkstaden på 80 år och ett helt nytt sätt att leva och bo i Stockholm. Sädesärlan är det goda livet serverat. Ett boende i absolut toppskick.

Bemannad lounge
Sädesärlans unika servicekoncept lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem. Till Sädesärlans utsökta våningar adderas en 350 kvadratmeter stor bemannad lounge med festlokal och fullt utrustat kök, gym, konferensrum och gästrum. Loungen ansluter till en 200 kvadratmeter stor terrass. I loungen tas du omhand av Sädesärlans egen värdinna, Tina Westrup. Tina ser till att du trivs och kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål.

Tina erbjuder all tänkbar service och mycket ingår redan i avgiften för lägenheten; exempelvis semesterpassning av bostaden, enklare matinköp, post- och pakethantering. Boende kan via Tina också köpa till extra tjänster utöver det som redan ingår i boendet, såsom städhjälp, hantverkare, boka personlig tränare, däckbyte etc.

Loungen gör ditt hem större. Här kan du koppla av, genomföra jobbmöten, träffa vänner och härbärgera gäster. En del av ditt hem, som du kan ta i anspråk när och på det sätt som passar dig.

I hjärtat av vackra Lärkstaden har du natur, nöje, shopping och kultur inom räckhåll. Våningarna, ritade av Reflex arkitekter, erbjuder genuin Östermalmskänsla med smyckande detaljer och vackra materialval. Med genomtänkta planlösningar och modern inredning skapas ett boende med högsta komfort, anpassat efter det liv du lever.

Våningarna
Välplanerad tvåa om 64 kvm med balkong i sydväst. Optimalt planerad tvåa med fantastiskt ljus och balkong i sydväst på ett ytterst attraktivt läge i Lärkstaden. Danskt designkök från HTH i öppen planlösning med stort vardagsrum och utgång till balkong samt stora fönsterpartier. Generöst sovrum med dressing room. Stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Välkomnande hall med gott om plats för förvaring och separat avhängning bakom skjutdörrar. I alla rum läggs en vacker enstavig ekparkett från Kärhs. Lägenheten har uppgraderats från grundutförande till ett värde av ca 100 000 kr.

Vindsvåningar 2-5 rum och kök, 100 – 134 kvm. Nyproducerade vindsvåningar med loft och ca 5 meter i tak. Altan i väster mot gården. De generösa sällskapsdelarna har en murad eldstad och öppen planlösning med fantastiskt ljusinflöde från takfönster, altandörrar och de nära 2 m breda fönsterkupolerna. Danskt designkök från HTH och badrumsinredning från Aspen. Våningarna får en vacker enstavig ekparkett från Kährs. Vindsvåningarna garanteras garageplats med hiss till våningsplanet. Våningarna har uppgraderats från grundutförande till ett värde av ca 250 000 kr.

Helt unik vindslägenhet med rymlig altan i väster, 2 rok 48 kvm. Nyproducerad vindslägenhet med 3,15 m i tak. Magnifik takterrass om 11 kvm i bästa västerläge. Genomgående planlösning med härlig rymd. Rikt ljusinflöde från takfönster, altandörr och de nära 2 m breda fönsterkupolerna. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Sovrummet har stora panorama fönster mot den insynsskyddade takterrassen. Danskt designkök från HTH och badrumsinredning från Aspen. Vackert mattlackad, enstavig ekparkett från Kährs. Vindslägenheten har uppgraderats från grundutförande till ett värde av ca 100 000 kr.

Båda husen har garage med hiss upp till lägenheterna. Så oavsett vad du väljer, väljer du ett boende av yppersta klass.

Sädesärlan – Det goda livet är serverat

Visa alla berättelser » Berättelser

 • Det centrala läget och service lockar

  Plussliv på prøve
  PlussLiv är ett magasin som ges ut av norska Selvaag. Det är en kundtidning som går ut till den som har köpt en plussboligerlägenhet eller står som intressent. Här följer ett utdrag ur tidningen, en artikel som berättar om Inger och Trygve Bredesens upplevelser från när de provbodde en Plusslägenhet på Tjuvholmen i Oslo.

  Läs vidare »

 • Sädesärlan säljstartar

  Östermalm. ”Sädesärlan. Det är ett fint namn”. Det var närmare tusen positiva och nyfikna besökare som kom till säljstarten för Sädesärlan som hölls i Näringslivets Hus lokaler, på Östermalm i Stockholm.

  Läs vidare »

Andra bostäder

 • Svea Fanfar, Östermalm

  I en fin miljö på Östermalm, vid f.d. Swartlings ridskola, planerar Veidekke Bostad att bygga ca 360 bostäder. Hela området har fått namnet Svea Fanfar. För mer information kontakta våra mäklare på Oscars Fastighetsmäkleri: Ia Bäckström 070-728 81 90, Gerd Fernberger 073-359 99 06.

  Läs vidare »

 • Brf Doppingen, Nynäshamn

  Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information vänligen kontakta Fastighetsmäklarna.

  Läs vidare »