Sädesärlan, Östermalm — Det sköna livet är serverat

Dela

MälardalenLägenhetTill salu

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Visning

Danderydsgatan 25, Stockholm den 11 januari, 2015, 12:00 till 12:45

Nu säljer vi vår sista vindsvåning om 4 rum och kök, 134 kvm. Njut av ca 5 meter i takhöjd, terrass i västerläge, fantastiskt ljusinsläpp, stilrena materialval och inte minst föreningens unika och bemannade lounge samt gästrum, festlokal och gym som ingår i avgiften. Ett boende i absolut toppskick med internationell känsla. Inflyttningsklart.

Sädesärlan är unikt på många sätt – det är den första nyproduktionen i Lärkstaden på 80 år med ett helt nytt sätt att leva och bo i Stockholm. Ett servicekoncept som är framtaget av vår samarbetspartner Selvaag Bolig som har över 10 års erfarenhet av olika så kallade Plussprojekt i Norge.

Bemannad lounge
Sädesärlans unika servicekoncept ”PlussBas” lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem. Till Sädesärlans utsökta våningar adderas en 350 kvadratmeter stor bemannad lounge med festlokal och fullt utrustat kök, gym, konferensrum och gästrum. Loungen ansluter till en 200 kvadratmeter stor terrass. I loungen tas du omhand av Sädesärlans egen värdinna, Tina Westrup. Tina ser till att du trivs och kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål.

Tina erbjuder all tänkbar service och mycket ingår redan i avgiften för lägenheten; exempelvis semesterpassning av bostaden, enklare matinköp, post- och pakethantering. Boende kan via Tina också köpa till extra tjänster utöver det som redan ingår i boendet, såsom städhjälp, hantverkare, boka personlig tränare, däckbyte etc.

Loungen gör ditt hem större. Här kan du koppla av, genomföra jobbmöten, träffa vänner och härbärgera gäster. En del av ditt hem, som du kan ta i anspråk när och på det sätt som passar dig.

Lärkstaden
I hjärtat av vackra Lärkstaden har du natur, nöje, shopping och kultur inom räckhåll. Våningarna, ritade av Reflex arkitekter, erbjuder genuin Östermalmskänsla med smyckande detaljer och vackra materialval. Med genomtänkta planlösningar och modern inredning skapas ett boende med högsta komfort, anpassat efter det liv du lever.

Båda husen har garage med hiss upp till lägenheterna. Så oavsett vad du väljer, väljer du ett boende av yppersta klass.

Juridisk person accepteras.

Sädesärlan – Det goda livet är serverat

Visa alla berättelser » Berättelser

 • Det centrala läget och service lockar

  Plussliv på prøve
  PlussLiv är ett magasin som ges ut av norska Selvaag. Det är en kundtidning som går ut till den som har köpt en plussboligerlägenhet eller står som intressent. Här följer ett utdrag ur tidningen, en artikel som berättar om Inger och Trygve Bredesens upplevelser från när de provbodde en Plusslägenhet på Tjuvholmen i Oslo.

  Läs mer »

Läs vidare

 • Svea Fanfar, Östermalm

  I en fin miljö på Östermalm, vid f.d. Swartlings ridskola, planerar Veidekke Bostad att bygga ca 360 bostäder. Området har fått namnet Svea Fanfar.

  Läs mer »

 • Bernadottestigen, Uppsala

  Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

  Läs mer »