Kvarnbergsplan, Huddinge — Drömmen om mycket boende för pengarna

Dela

MälardalenLägenhetTill salu

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Visning

SkandiaMäklarnas kontor, Hälsingegatan 40, 15 tr. Stockholm den 11 januari, 2015, 14:00 till 15:00

Kvarnbergsplan vänder sig till dig som vill bo kvadratsmart till låg boendekostnad. Här bygger vi nya moderna bostadsrättslägenheter om 1-4 rum och kök. Vi släpper de sista lägenheterna till försäljning i januari 2015 - anmäl ditt intresse idag för att få löpande information och inbjudan till VIP-säljstart.

Kvadratsmart mellan stad och natur
Kvarnbergsplan ligger cirka 800 meter från Huddinge centrum, i hörnet av Huddinge- och Lännavägen. En plats med närhet till goda kommunikationer, trevliga butiker och restauranger. Huddinge kommun som är en del av halvön Södertörn, är till tredjedelen fylld av naturreservat. Med sin unika natur av vidsträckta sjöar och djupa skogar är det ett utmärkt friluftsområde för både löprundor med utomhusgym, promenader och bad. Kombinationen av en fantastisk natur och närheten till storstad är vad som gör Kvarnbergsplan unikt.

Eventuella frågor gällande projektet besvaras av vår fastighetsmäklare Terese Tångring på SkandiaMäklarna Nyproduktion, telefon 08-441 57 25, terese.tangring@skandiamaklarna.se

Lägenheterna
2:a om 46 kvm – med det lilla extra
Mycket välplanerad 2:a med separat köksdel. Det gemensamma vardagsrummet och matplatsen får fint ljusinsläpp tack vare de två fönstren. Sovrummet ligger avskilt och i den separata hallen finns det gott om förvaring och utrymme att hänga av sig ytterkläder. Helkaklat badrum med klinkergolv och tvättmaskin.

3:a om 55 kvm – med allt och lite till
Yteffektiv och ljus lägenhet med flera fönster som skapar ljus och rymd. Två sovrum, varav ett större master bedroom. Helkaklat badrum med klinkergolv och tvättmaskin. Den öppna umgängesytan består av vardagsrum och matplats som tillsammans med köket skapar en fin social yta.

1 rum och kök - slutsålda.
4 rum och kök - slutsålda.

Bostäderna på Kvarnbergsplan byggs i tre femvåningshus och ett tiovåningshus med ljusa och välkomnande entrébalkonger i accentfärger och modern tappning. Lägenheterna är luftiga och välplanerade in i minsta kvadrat. Alla lägenheter har ett förråd som finns på antingen vinden eller i gårdshuset.

Kommunikationer
Vid Kvarnbergsplan finns ett busstorg med förbindelser mot flera centrala knutpunkter, bland annat 703 mot Huddinge centrum, 710 mot Stuvsta, Skärholmen och IKEA i Kungens Kurva, 744 mot Högdalen, 742 mot Huddinge sjukhus och Skogås. Här passerar också nattbussar hem direkt från stan. Pendeltåget från Huddinge centrum når Stockholm city på 16 minuter. Endast fem minuter bort med pendeltåget ligger Södertörns högskola.

Service, handel och vårdcentral
Kring Forelltorget och Sjödalstorget i Huddinge centrum flockas flertalet kläd- och mataffärer med allt från mindre specialbutiker till större kedjor, caféer, biograf, apotek och systembolag. Här kan du äta ute eller enkelt ta med middagen hem.

Svanenmärkt
Det är viktigt för oss att du som kund inte ska behöva oroa dig för att du ska bo i miljö- eller hälsoskadliga ämnen. Därför har vi sett till att alla färger, spackel och ingående material är kontrollerade och Svanenmärkta. Bostäderna är energisnåla och har låg klimatpåverkan. Bostäderna får en god inomhusmiljö och har en genomtänkt drift- och underhållsplan.

Här kan du läsa mer om området Huddinge.

Visa alla berättelser » Berättelser

 • Huddingehallen med bad, gym och gruppträning

  På andra sidan gatan, precis mittemot Brf Sågbäcken och de planerade bostäderna, ligger Huddingehallen. Ett stort hus fyllt av möjligheter, med simhall, grupp- och styrketräning.
  – Här finns det något för alla, säger Ulrika Höglund, Enhetschef.

  Läs mer »

 • Huddinge firar 100 000 invånare

  I över en dryg vecka ska det firas på olika håll och kanter i Huddinge kommun. Med tillställningar för hela familjen och alla åldrar, bjuds det på allt ifrån karnevalståg och musikkonserter, till ponnyridning och Human football. – Det känns jätteroligt och spännande, säger Carin Löthwall, marknadskoordinator, Huddinge kommun. Firandet av Huddinge kommun, och 100 […]

  Läs mer »

Läs vidare

 • Bernadottestigen, Uppsala

  Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

  Läs mer »

 • Doppingen, Nynäshamn

  Välkommen till denna unika skärgårdsidyll för riktiga livsnjutare som älskar havet. Direkt bedårande utsikt över Östersjön från balkong entrébalkong, trädgård, kök, vardagsrum och matplats. Egen sandstrand, båtbrygga och båthus inredd med festlokal och vedeldad bastu som ligger endast 25 meter bort.

  Läs mer »