Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Brf Skälderviken, Årsta

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

Utmed Gullmarsvägen, precis vid Årstaskogens början, bygger vi fyra 10-våningshus med ett unikt läge. När de 127 lägenheterna om 2-5 rum och kök ritades fanns alltid utsikten med.

När lägenheterna ritades fanns alltid utsikten med i beräkningarna. Med en av stans bästa vyer blir det naturligtvis så. Ljusinsläpp och fönstrenas placering är ett resultat av detta. Självklart har alla lägenheter balkong eller uteplats att speja ut över Årstaviken och Södermalm från.

Lägenheterna har genomgående parkettgolv och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ytorna är både väl tilltagna och välplanerade. De stora helkaklade badrummen med klinkergolv har både tvättmaskin och torktumlare.

Utsikten från markplan i Brf Skälderviken är vacker, och bara några få våningar upp har du både Årstaviken och hela Stockholms innerstad i blickfånget. Ett riktigt toppläge!

Andra bostäder

  • Brf Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information vänligen kontakta Fastighetsmäklarna.

    Läs vidare »

  • Östra Stadsskogen, Strängnäs

    Att Strängnäs är en liten pärla vet redan du som bor här. En dynamisk idyll vid Mälarens strand med välbevarad småstadscharm och genuint mysig stadskärna. Ordet livskvalitet må vara slitet men här kommer det väl till pass. Allt du behöver finns runt knuten. Affärer, skolor, aktiviteter och inte minst den vackra naturen. Dessutom är huvudstadens puls bara 50 minuter bort.

    Läs vidare »