Brf Skälderviken, Årsta

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

Utmed Gullmarsvägen, precis vid Årstaskogens början, bygger vi fyra 10-våningshus med ett unikt läge. När de 127 lägenheterna om 2-5 rum och kök ritades fanns alltid utsikten med.

När lägenheterna ritades fanns alltid utsikten med i beräkningarna. Med en av stans bästa vyer blir det naturligtvis så. Ljusinsläpp och fönstrenas placering är ett resultat av detta. Självklart har alla lägenheter balkong eller uteplats att speja ut över Årstaviken och Södermalm från.

Lägenheterna har genomgående parkettgolv och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ytorna är både väl tilltagna och välplanerade. De stora helkaklade badrummen med klinkergolv har både tvättmaskin och torktumlare.

Utsikten från markplan i Brf Skälderviken är vacker, och bara några få våningar upp har du både Årstaviken och hela Stockholms innerstad i blickfånget. Ett riktigt toppläge!

Läs vidare

  • Bernadottestigen, Uppsala

    Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

    Läs mer »

  • Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till denna unika skärgårdsidyll för riktiga livsnjutare som älskar havet. Direkt bedårande utsikt över Östersjön från uteplats, entrébalkong, trädgård, kök, vardagsrum och matplats. Egen sandstrand, båtbrygga och båthus inredd med festlokal och vedeldad bastu som ligger endast 25 meter bort.

    Läs mer »