Skogsbacken Kronogården, Älvängen

Drömmen om det bekväma familjelivet nära naturen
Nya smarta villor och radhus i populära Kronogården, Älvängen. Här väntar ett bekvämt liv med plats för allt du och familjen behöver på kort pendelavstånd till Göteborg och Trollhättan.

Våra tre första kvarter i Kronogården sålde slut snabbt och områdets popularitet är föga förvånande för den som varit här. Mötet med den gröna naturen är det första som får pulsen att gå ner. Närheten till allt det viktiga du och familjen behöver, är det andra. De första två bostadsområdena har redan flyttat in och för att ge dig en bättre bild av hur livet i Kronogården kan te sig tog vi därför tillfället i akt och hälsade på. Följ med hem till familjen Carlsson!

Flera alternativ till trivsamt boende
Brf Skogsbacken omfattar totalt 43 bostäder och fyra olika hustyper. Vi har tagit till oss tankar och åsikter från både intressenter och köpare i tidigare etapper och presenterar nu en uppdaterad och förbättrad version av våra friliggande hus som kommer i två nya storlekar; Villa Lisa och Villa Lasse på 107 resp. 127 kvm. Vi introducerar även en helt ny hustyp i form av radhusen Bosse och Maja om 116 kvm. Planlösningar för samtliga hustyper hittar du lite längre ner på sidan, tillsammans med övriga bilder.

De stilrena husen är vackert placerade i den böljande naturen och flera tomter har direkt anknytning till skogen. Bostäderna byggs i två plan med pulpettak och liggande träpaneler på fasaden. Färgsättningen går i vita och ljusgrå nyanser samt accentfärger blått, grått och ockra för carport och förråd. Inuti är husen välplanerade och kvadratsmarta, vilket skapar trivsel och en smidig vardag. Självklart är även inredningen genomtänkt. De påkostade och välutrustade köken har exempelvis inbyggd ugn och mikro i högskåp och ett praktiskt lådsystem med dämpning för alla underskåp.

Samtliga hus erbjuds i bostadsrättsform där allt yttre underhåll ingår i månadsavgiften. Räkna med ett bekvämt och lättskött boende!

Stort utbud som ständigt växer
Älvängen är ett uppvuxet samhälle och i tätorten finns bland annat bageri, vårdcentral, blomsterbutik, restauranger och livsmedelsbutiker. Här hittar du även frisör, tandläkare, optiker, bibliotek, cykelaffär och klädbutik. Det är också gott om fritidsaktiviteter. Allt från fotboll, ridning, motocross, golf, innebandy, friidrott, dans och gym till utförsåkning i Alebacken. Lägg till skogens alla möjligheter till frisk luft i varje andetag. Med så många alternativ i grannskapet blir avstånden korta och logistiken enklare.

Enkel vardagslogistik
För livet i Kronogården kännetecknas av smidig vardagslogistik. Läget underlättar för spontana träffar med familj och grannar, nybyggd skola och idrottshall och finns i närheten och ner till Älvängen centrum tar det inte mer än några minuter med cykel. För dig som arbetar i Göteborg eller Trollhättan erbjuder pendeltåget en avkopplande resa alternativt motorvägen en bekväm körsträcka på 20-25 minuter. Matinköpen gör du på vägen hem i någon av de välsorterade matbutikerna.

Närheten till allt ger dig mer plats i agendan för annat – mer plats för hemmet och mer plats för familjen. Du fyller naturligt din dag med det du gillar och behöver, utan stress eller långa avstånd.

Låter detta som ett område för dig? Anmäl ditt intresse idag! Just nu pågår vår VIP-försäljning, och när den är avslutad sker en officiell säljstart. Som anmäld intressent kommer du att få mer information om detta tillfälle via e-post.

Bilder

Välkommen till ett mysigt kvarter omgivet av skog och trygg gemenskap (bilden är en illustration)
Här ryms 43 välplanerade hus med gott om plats för familjen (bilden är en illustration)
Husnummer och placering i området
Veidekke Bostads etapper i Kronogården
Här väntar ett bekvämt liv nära naturen och plats för allt du och familjen behöver.
Granne med kompisar och spring i benen
Härliga uteplatser på husens baksida (tillval, bild från visningshus)
Lättskötta tomter skapta för och lek och bus (bild från visningshus)
Interiör kök/vardagsrum radhus Maja (bilden är en illustration)
Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till uteplatsen på baksidan (bild från visningshus)
Generöst master bedroom med gott om plats för förvaring (bild från visningshus)
I husen finns ytterligare två eller tre sovrum på övre plan (bild från visningshus)
Planlösning Villa Lisa 107 kvm
Alternativa planlösningar (övre plan) Villa Lisa
Planlösning radhus Bosse 116 kvm
Planlösning radhus Maja 116 kvm
Alternativ planlösning (övre plan) radhus Bosse/Maja
Radhuset Majas baksida består av en stor, privat terrass
Planlösning Villa Lasse 127 kvm
Alternativa planlösningar (övre och nedre plan) Villa Lasse
Samtliga framsidor har en asfalterad uppfart med plats för två bilar (bilden är en illustration)
Barnrum, gästrum eller ett rum för extra förvaring? (bild från visningshus)
Två fullt utrustade badrum och separat tvättstuga (bild från visningshus)
I Älvängen centrum hittar du bl.a. gym, flera mataffärer, blomsterbutik, BVC och bageri
Biblioteket vid pendelstationen ebjuder mysiga lässtunder - på plats eller hemma
Avgångstäta tåg och pendeltåg mellan Göteborg, Trollhättan och Vänersborg
Snabb väg till Göteborg, du är framme på ca 20 minuter

Reportage


Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt