Brf Råby Ängar, Lund

Natur och lundaliv på samma adress
Södra Råbylund kombinerar det lantligt naturnära med ett modernt och komfortabelt boende i omedelbar närhet till Universitetsstadens utbud av service och aktiviteter.

Välkommen till den ljusa sidan av stan

Brf Råby Ängar är ljusa funktionella bostäder med välplanerade kvadratmeter, uteplats och egen parkering. Här är det nytt och modernt med närhet till naturen, staden och bra kommunikationer.

Området

Södra Råbylund I är andra etappen på en större utbyggnad av Råbylund som kommer att få karaktären av en trädgårdsstad med tydligt avgränsade offentliga rum, ett hierarkiskt gatunät, en omsorgsfull markplanering och intressanta platser som inbjuder till möten.

Inom området kommer en relativt tät bebyggelse bestående av radhus och flerbostadshus (totalt ca 180 bostäder) att placeras längs en huvudgata samt glesare bebyggelse med bl. a. 18 fribyggartomter längre bort från huvudgatan. Bebyggelsen innefattar även skola, förskolor och ett verksamhetsområde i öster.

Bilder

Smarta 107 eller 134 kvm.
Ljust härligt vardagsrum.
Vackra materialval.
Egna mindre trädgårdar.
Hem att trivas i.
Radhus i lantlig idyll.
Eget trädäck mot trädgården.
Hus för lundabon på landet.
Hästar bara runt hörnet,

Reportage

Läs om Råby Ängar i Skånskan!

DSC_0263

Läs om våra köpare, Gustav och Anna, i dagens Skånska Dagbladet! Paret flyttar snart in i ett av våra nybyggda hus i Brf Råby Ängar och berättar för tidningen om sina drömmar och förväntningar inför flytten.

Plats för lek i Råbylund

Plats för lek...

– Det finns en tystnad och ett lugn här som vi uppskattar, det är härligt att mötas av den vackra utsikten över fälten när man går ut.

Vind och snö hindrade inte det första besöket

santhosh-mokshda_brf-raby-angar_130310_1200px

Söndagen den 10 mars anordnade Veidekke Bostad byggplatsvisning i Södra Råbylund där arbetet med att bygga de hus som ska bli Brf Råby Ängar är i full gång. Nyfallen snö virvlades runt husen av en bitande kall vind, trots att dagen innan bjudit på årets första klara vårdag. Men vädret skrämde inte de nybyggare som […]

Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt