Brf Råby Ängar, Lund — Natur och lundaliv på samma adress

Dela

SkåneRadhus/Parhus/HusInflyttat

Södra Råbylund kombinerar det lantligt naturnära med ett modernt och komfortabelt boende i omedelbar närhet till Universitetsstadens utbud av service och aktiviteter.

Välkommen till den ljusa sidan av stan

Brf Råby Ängar är ljusa funktionella bostäder med välplanerade kvadratmeter, uteplats och egen parkering. Här är det nytt och modernt med närhet till naturen, staden och bra kommunikationer.

Området

Södra Råbylund I är andra etappen på en större utbyggnad av Råbylund som kommer att få karaktären av en trädgårdsstad med tydligt avgränsade offentliga rum, ett hierarkiskt gatunät, en omsorgsfull markplanering och intressanta platser som inbjuder till möten.

Inom området kommer en relativt tät bebyggelse bestående av radhus och flerbostadshus (totalt ca 180 bostäder) att placeras längs en huvudgata samt glesare bebyggelse med bl. a. 18 fribyggartomter längre bort från huvudgatan. Bebyggelsen innefattar även skola, förskolor och ett verksamhetsområde i öster.

Visa alla berättelser » Berättelser

 • Läs om Råby Ängar i Skånskan!

  Läs om våra köpare, Gustav och Anna, i dagens Skånska Dagbladet! Paret flyttar snart in i ett av våra nybyggda hus i Brf Råby Ängar och berättar för tidningen om sina drömmar och förväntningar inför flytten.

  Läs mer »

 • Plats för lek i Råbylund

  – Det finns en tystnad och ett lugn här som vi uppskattar, det är härligt att mötas av den vackra utsikten över fälten när man går ut.

  Läs mer »

Läs vidare

 • Brf Barcelona, Västra Hamnen, Malmö

  För dig som trivs med Malmös storstadsliv och vill kunna fånga solen på hemmaplan. Ett hus nära havet med detaljer inspirerade av den populära metropolen Barcelona.

  Läs mer »

 • Brf Lomma Läge

  Nu lyfter vi boendet till nya höjder. Det här är inte vilka lägenheter och hus som helst, utan 2-5 rum och kök med en atmosfär du inte sett maken till. Ingen lägenhet är den andra lik och du möts av inspirerande planlösningar som gör att både du och dina grannar kommer att gilla läget i många avseenden.

  Läs mer »