Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Brf Råby Ängar, Lund — Natur och lundaliv på samma adress

Dela

SkåneRadhus/Parhus/HusInflyttat

Södra Råbylund kombinerar det lantligt naturnära med ett modernt och komfortabelt boende i omedelbar närhet till Universitetsstadens utbud av service och aktiviteter.

Välkommen till den ljusa sidan av stan

Brf Råby Ängar är ljusa funktionella bostäder med välplanerade kvadratmeter, uteplats och egen parkering. Här är det nytt och modernt med närhet till naturen, staden och bra kommunikationer.

Området

Södra Råbylund I är andra etappen på en större utbyggnad av Råbylund som kommer att få karaktären av en trädgårdsstad med tydligt avgränsade offentliga rum, ett hierarkiskt gatunät, en omsorgsfull markplanering och intressanta platser som inbjuder till möten.

Inom området kommer en relativt tät bebyggelse bestående av radhus och flerbostadshus (totalt ca 180 bostäder) att placeras längs en huvudgata samt glesare bebyggelse med bl. a. 18 fribyggartomter längre bort från huvudgatan. Bebyggelsen innefattar även skola, förskolor och ett verksamhetsområde i öster.

Visa alla berättelser » Berättelser

  • Läs om Råby Ängar i Skånskan!

    Läs om våra köpare, Gustav och Anna, i dagens Skånska Dagbladet! Paret flyttar snart in i ett av våra nybyggda hus i Brf Råby Ängar och berättar för tidningen om sina drömmar och förväntningar inför flytten.

    Läs vidare »

  • Ny chans i Brf Råby Lycka!

    Missade du ett hus i Brf Råby Ängar? Ingen fara, vi planerar nämligen att bygga ännu fler hus i Södra Råbylund. Kolla in Brf Råby Lycka!

    Läs vidare »

Andra bostäder