Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Brf Stjärnstaden, Sundbyberg — Mycket att leva för

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

48 st nya bostadsrättslägenheter 2-5 rok vägg i vägg med Gamla Filmstaden. Här finner du ett alldeles nytt och fräscht hem i en ny stadsdel som sjuder av liv.

I området finns restauranger, caféer, affärer och biografer så det finns alltid något spännande att se eller göra. Här bor du också nära till tunnelbanan och nära till närområden såsom Golfängarna och Lötsjön – för dig som gillar naturen.

Huset på 10 våningar är ett smäckert punkthus som harmonierar med den genuina bebyggelsen i Storskogen och den nya i Filmstaden. Alla lägenheter har rymliga balkonger/uteplatser varifrån du kan speja ut över din Stjärnstad.

Bo i levande Sundbyberg – en stad i staden. Härifrån tar du dig till centrala Stockholm på bara några minuter, men i fräscha lägenheter och en stadskärna sprudlande av liv finns egentligen allt du behöver på plats. Välkommen till Bostadsrättsföreningen Stjärnstaden.

Med sitt stora kulturcentrum och massor av evenemang finns det alltid något att göra i Sundbybergs Stad, för de stora och små. Att slå sig ner på något av de många fiken och ta en morgon eller eftermiddagskaffe är ett oslagbart Sundbyberg-nöje. Café Boulevard är både pittoreskt och kontinentalt i atmosfär, Café Au Läs är en fantastisk liten tillflyktsort och på Bageri Passion äter du bakverk gjorda med själ och hjärta.

Att äta i ditt närområde gör sig sällan bättre än vi Stjärnstaden. Du har nära till tapas, libanesiskt och italienskt kök, brittiska ölexperter, indisk mat och några grekiska ställen ger valmöjligheter för en lång tid framöver.

Längs det gemytliga butiksstråket i staden hittar du handlingsmöjligheter och livets nödvändigheter. Något att förgylla med och det du absolut behöver. Stora mataffärer med breda ostdiskar och välbemannade charkavdelningar, fräscha gym av olika varumärken, massor av inredningsåterfösäljare och ett brett utbud klädkedjor. Välj vad du vill.

Sundbyberg med både buss-, tunnelbane- och pendeltågsanslutning till storstan, har några av Stockholms bästa kommunala kommunikationer. Från Lötsjöns stilla lugn till folkrika Sundbyberg centrum, till Sturegatans stora shoppingstråk, bara några minuter från ditt kvarter.

Det är hemtrevligt och gemytligt i Sundbyberg.

Andra bostäder

  • Brf Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information vänligen kontakta Fastighetsmäklarna.

    Läs vidare »

  • Östra Stadsskogen, Strängnäs

    Att Strängnäs är en liten pärla vet redan du som bor här. En dynamisk idyll vid Mälarens strand med välbevarad småstadscharm och genuint mysig stadskärna. Ordet livskvalitet må vara slitet men här kommer det väl till pass. Allt du behöver finns runt knuten. Affärer, skolor, aktiviteter och inte minst den vackra naturen. Dessutom är huvudstadens puls bara 50 minuter bort.

    Läs vidare »