Brf Strandlycka — Här bor vi sjönare

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

Brf Strandlycka i Annedal ligger med lugnaste, skönaste läge alldeles invid Bällstaån och består av tre hus: Barkbåten, Flotten och Kanoten.

Husen ligger grupperade kring vackra, spännande innergårdar. Alla lägenheter har balkong eller uteplats som blickar ut över ån och strandpromenaden.
Här bor du både skönt och sjönära – eller ”sjönare” som vi vill uttrycka det.

Brf Strandlycka – Svanenmärkta bostäder
Lägenheterna i Brf Strandlycka kommer i många varianter. Vad du än väljer får du mycket ljus och vackra materialval. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats, de allra flesta i västerläge och med utblick över ån och strandpromenaden. Oavsett om din familj är stor eller liten, växande eller krympande finns här en välplanerad bostad med alla funktioner du behöver. Dessutom blir hela Brf Strandlycka Svanen-märkt!

Bilparkering
Garage finns i fastigheten på andra sidan gatan och markparkering direkt utanför.

Barnen äger i Annedal
Tre parker, amfi-teater, idrottsplaner, ekbackar, pulkabackar, förskolor, skola, vatten, hockeyrink, skateboardramp och mycket mer.

Tryggt!
Stor vikt läggs vid att ta fram bra belysning längs med samtliga cykel- och gångstråk. Träd och buskar längs med Annedalsparken är glest planterade för att ge god insyn i parken. Gator och gångvägar är utformade för att underlätta orienteringen i området, så att exempelvis mindre barn ska ha lätt att hitta hem.

Läs vidare

  • Bernadottestigen, Uppsala

    Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

    Läs mer »

  • Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till denna unika skärgårdsidyll för riktiga livsnjutare som älskar havet. Direkt bedårande utsikt över Östersjön från balkong entrébalkong, trädgård, kök, vardagsrum och matplats. Egen sandstrand, båtbrygga och båthus inredd med festlokal och vedeldad bastu som ligger endast 25 meter bort.

    Läs mer »