Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Svea Fanfar, Östermalm

Dela

MälardalenLägenhetTill salu

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Visningar

Visning av etapp 1, Oscars Fastighetsmäkleri, Storgatan 29 den 11 maj, 2014 kl. 12:30 till 13:30

I en fin miljö på Östermalm, vid f.d. Swartlings ridskola, planerar Veidekke Bostad att bygga ca 360 bostäder. Hela området har fått namnet Svea Fanfar. För mer information kontakta våra mäklare på Oscars Fastighetsmäkleri: Ia Bäckström 070-728 81 90, Gerd Fernberger 073-359 99 06.

Vi har säljstartat första etappen, Brf Svea Fanfar 1, läs mer på www.sveafanfar.se.

Ett trevligt läge för dig som vill ha nära till Lill-Jansskogen så väl som till city. Du blir granne med Kungliga Musikhögskolan och dess nya spännande byggnation. Det är ett område som har en god tradition av att blanda klassicism med funktionalism. De äldre ridskolebyggnaderna kommer att sparas, renoveras och få en ny funktion i den nya musikhögskolan. Det exklusiva läget vid Valhallavägen och Lidingövägen gör att du lätt kan ta dig ut med bil och med allmänna kommunikationer. Det hästskoformade kvarteret utformas så att det öppnas för passage och ljusgenomsläpp. Den nya musikhögskolan ska ligga parallellt med Lidingövägen, mittemot Stockholms Stadion. Här samlas konserter och undervisning i en och samma byggnad, anpassad för både dagens och morgondagens behov. Resten av kvarteret kommer att bestå av bostäder och kommersiella lokaler. Med Svea Fanfar skapar vi en levande stadsmiljö med bladat innehåll av bostäder, butiker och utbildning.

Visa alla berättelser » Berättelser

 • Lill-Jansskogen – ger träningseffekt

  Närheten till Lill-Jansskogen och dess kuperade löparspår är något som östermalmsbon och träningsbloggaren, Ulrika Hedby uppskattar. – Att springa i Lill-Jansskogen är som att komma ut ur staden. I skogen möter man inte lika mycket folk som man gör när man springer på Djurgården. Det är inte folktomt, men det är lite som på landet, […]

  Läs vidare »

 • Te från Darjeeling, Assam och Nilgiri på Östermalm

  Östermalm. På hyllorna i den lilla butiken Societea på Karlavägen 73, på Östermalm i Stockholm, finns det kvalitetste från de tre viktigaste tedistrikten i Indien: Darjeeling, Assam och Nilgiri. Att odla och ta fram ett gott te är lika komplicerat som att skapa ett smakfullt Bordeauxvin, eller om det är tvärt om. – Jag vill […]

  Läs vidare »

Andra bostäder

 • Sädesärlan, Östermalm

  Boende i Sädesärlan får privat lounge med festlokal och fullt utrustat kök, gym, gästlägenhet och en magnifik terrass. Loungen bemannas vardagar med personal som erbjuder all tänkbar service såsom städning, kemtvätt, boka personlig tränare, däckbyte, ta emot bud etc.

  Läs vidare »

 • Brf Doppingen, Nynäshamn

  Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information vänligen kontakta Fastighetsmäklarna.

  Läs vidare »