Svea Fanfar, Östermalm

Dela

MälardalenLägenhetTill salu

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

I en fin miljö på Östermalm, vid f.d. Swartlings ridskola, planerar Veidekke Bostad att bygga ca 360 bostäder. Området har fått namnet Svea Fanfar.

Den första etappen är nu slutsåld, anmäl ditt intresse för att få löpande information om etapp 2 som vi säljstartar 2016.

Ett trevligt läge för dig som vill ha nära till Lill-Jansskogen så väl som till city. Du blir granne med Kungliga Musikhögskolan och dess nya spännande byggnation. Det är ett område som har en god tradition av att blanda klassicism med funktionalism. De äldre ridskolebyggnaderna kommer att sparas, renoveras och få en ny funktion i den nya musikhögskolan. Det exklusiva läget vid Valhallavägen och Lidingövägen gör att du lätt kan ta dig ut med bil och med allmänna kommunikationer. Det hästskoformade kvarteret utformas så att det öppnas för passage och ljusgenomsläpp.

Den nya musikhögskolan ska ligga parallellt med Lidingövägen, mittemot Stockholms Stadion. Här samlas konserter och undervisning i en och samma byggnad, anpassad för både dagens och morgondagens behov. Resten av kvarteret kommer att bestå av bostäder och kommersiella lokaler. Med Svea Fanfar skapar vi en levande stadsmiljö med bladat innehåll av bostäder, butiker och utbildning.

Visa alla berättelser » Berättelser

 • Lill-Jansskogen – ger träningseffekt

  Närheten till Lill-Jansskogen och dess kuperade löparspår är något som östermalmsbon och träningsbloggaren, Ulrika Hedby uppskattar. – Att springa i Lill-Jansskogen är som att komma ut ur staden. I skogen möter man inte lika mycket folk som man gör när man springer på Djurgården. Det är inte folktomt, men det är lite som på landet, […]

  Läs mer »

 • Te från Darjeeling, Assam och Nilgiri på Östermalm

  Östermalm. På hyllorna i den lilla butiken Societea på Karlavägen 73, på Östermalm i Stockholm, finns det kvalitetste från de tre viktigaste tedistrikten i Indien: Darjeeling, Assam och Nilgiri. Att odla och ta fram ett gott te är lika komplicerat som att skapa ett smakfullt Bordeauxvin, eller om det är tvärt om. – Jag vill […]

  Läs mer »

Läs vidare

 • Sädesärlan, Östermalm

  Nu säljer vi vår sista vindsvåning om 4 rum och kök, 134 kvm. Njut av ca 5 meter i takhöjd, terrass i västerläge, fantastiskt ljusinsläpp, stilrena materialval och inte minst föreningens unika och bemannade lounge samt gästrum, festlokal och gym som ingår i avgiften. Ett boende i absolut toppskick med internationell känsla. Inflyttningsklart.

  Läs mer »

 • Bernadottestigen, Uppsala

  Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

  Läs mer »