Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Brf Svea Torn, Gärdet

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

På Löjtnanstgatan, i kvarteret Svea Artilleri på Gärdet, har vi byggt ett spektakulärt cylinderformat torn på 16 våningar. De 70 bostadsrätterna blev inflyttade under hösten 2007.

Det är ett unikt boende med en självklar plats i den Stockholmska siluetten. Utsikten över staden är något alldeles extra, en perfekt plats för nyårsaftnar eller att njuta av solnedgången en ljum sommarkväll.

Svea Torn tronar över gränslandet mellan stenstaden och naturen. De boende har nära till det mesta. På ena sidan finns Östermalms pulserande flärd med restauranger, caféer och butiker. På den andra, Lill-Jansskogens och hela ekoparkens vackra vyer med tillfälle till rekreation, motion och kontemplation.

Andra bostäder

  • Brf Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information vänligen kontakta Fastighetsmäklarna.

    Läs vidare »

  • Östra Stadsskogen, Strängnäs

    Att Strängnäs är en liten pärla vet redan du som bor här. En dynamisk idyll vid Mälarens strand med välbevarad småstadscharm och genuint mysig stadskärna. Ordet livskvalitet må vara slitet men här kommer det väl till pass. Allt du behöver finns runt knuten. Affärer, skolor, aktiviteter och inte minst den vackra naturen. Dessutom är huvudstadens puls bara 50 minuter bort.

    Läs vidare »