Brf Svea Torn, Gärdet

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

På Löjtnanstgatan, i kvarteret Svea Artilleri på Gärdet, har vi byggt ett spektakulärt cylinderformat torn på 16 våningar. De 70 bostadsrätterna blev inflyttade under hösten 2007.

Det är ett unikt boende med en självklar plats i den Stockholmska siluetten. Utsikten över staden är något alldeles extra, en perfekt plats för nyårsaftnar eller att njuta av solnedgången en ljum sommarkväll.

Svea Torn tronar över gränslandet mellan stenstaden och naturen. De boende har nära till det mesta. På ena sidan finns Östermalms pulserande flärd med restauranger, caféer och butiker. På den andra, Lill-Jansskogens och hela ekoparkens vackra vyer med tillfälle till rekreation, motion och kontemplation.

Läs vidare

  • Bernadottestigen, Uppsala

    Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

    Läs mer »

  • Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till denna unika skärgårdsidyll för riktiga livsnjutare som älskar havet. Direkt bedårande utsikt över Östersjön från balkong entrébalkong, trädgård, kök, vardagsrum och matplats. Egen sandstrand, båtbrygga och båthus inredd med festlokal och vedeldad bastu som ligger endast 25 meter bort.

    Läs mer »