Svedala — Med det bästa av Svedala

Dela

SkåneLägenhet/Radhus/ParhusKommande

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Flytta till en modern lägenhet med ett centralt läge så hinner du förvekliga alla dina drömmar om en rik fritid. Koppla av och vila blicken på vackra, rogivande Sege å.

Segestrand blir det nya bostadsområdet som nu växer fram i Svedalas centrala delar. När området står klart kommer Segestrand att innehålla cirka 200 nya bostäder. Området kommer att bli en sammanhängande länk mellan Tegelbruket söder om järnvägen och centrum. Vid Sege å i söder anläggs en dagvattendamm och ett gång- och cykelstråk. Platsen har tidigare huserat både ett Sockerbruk och ett friluftsbad under 1900-talets första halva.

Vi kommer att skapa prisvärda moderna hem med smarta kvadrat. Anmäl ditt intresse för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i projektet!

Följ oss på:Läs vidare

  • Brf Barcelona, Västra Hamnen, Malmö

    För dig som trivs med Malmös storstadsliv och vill kunna fånga solen på hemmaplan. Ett hus nära havet med detaljer inspirerade av den populära metropolen Barcelona.

    Läs mer »

  • Brf Lomma Läge

    Nu lyfter vi boendet till nya höjder. Det här är inte vilka lägenheter och hus som helst, utan 2-5 rum och kök med en atmosfär du inte sett maken till. Ingen lägenhet är den andra lik och du möts av inspirerande planlösningar som gör att både du och dina grannar kommer att gilla läget i många avseenden.

    Läs mer »