Brf Tussmötet, Gamla Östberga — Lägenheter/Bostadsrätter i Stockholm

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

På Tussmötevägen i Gamla Östberga har vi byggt 89 bostadsrättslägenheter fördelade på 3 hus om åtta våningar med naturen omkring.

Här växer tre hus om åtta våningar upp i nära vänskap med naturen runt omkring. De stora fönstren skänker mycket ljusinsläpp till lägenheterna och bjuder på en härlig utsikt.

Lägenheterna är rymliga och lättmöblerade och finns om 2-4 rum och kök (64,5-92,5 kvm). Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats – vissa balkonger glasas delvis in och blir njutbara även vår och höst.

Husets hjärta är köket som tillsammmans med vardagsrummet kombinerats till en härligt rymlig, trivsam samlingspunkt (ca 30 kvm). Köket är stilrent med fräscht vita, släta luckor, vitt kakel och bänkskiva av laminat. Badrummet är lika fräscht; helkaklat med klinkergolv och golvvärme. I badrummet återfinns även tvättmaskin och torktumlare.

Brf Tussmötet 1 är ett natur- och citynära boende på tallarnas kulle med utsikt över Årstafältet.

Läs vidare

  • Bernadottestigen, Uppsala

    Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Här bygger vi moderna stadsradhus i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer. Nu har vi bara ett fåtal kvar i etapp 2.

    Läs mer »

  • Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till denna unika skärgårdsidyll för riktiga livsnjutare som älskar havet. Direkt bedårande utsikt över Östersjön från balkong entrébalkong, trädgård, kök, vardagsrum och matplats. Egen sandstrand, båtbrygga och båthus inredd med festlokal och vedeldad bastu som ligger endast 25 meter bort.

    Läs mer »