Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Brf Tussmötet, Gamla Östberga — Lägenheter/Bostadsrätter i Stockholm

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

På Tussmötevägen i Gamla Östberga har vi byggt 89 bostadsrättslägenheter fördelade på 3 hus om åtta våningar med naturen omkring.

Här växer tre hus om åtta våningar upp i nära vänskap med naturen runt omkring. De stora fönstren skänker mycket ljusinsläpp till lägenheterna och bjuder på en härlig utsikt.

Lägenheterna är rymliga och lättmöblerade och finns om 2-4 rum och kök (64,5-92,5 kvm). Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats – vissa balkonger glasas delvis in och blir njutbara även vår och höst.

Husets hjärta är köket som tillsammmans med vardagsrummet kombinerats till en härligt rymlig, trivsam samlingspunkt (ca 30 kvm). Köket är stilrent med fräscht vita, släta luckor, vitt kakel och bänkskiva av laminat. Badrummet är lika fräscht; helkaklat med klinkergolv och golvvärme. I badrummet återfinns även tvättmaskin och torktumlare.

Brf Tussmötet 1 är ett natur- och citynära boende på tallarnas kulle med utsikt över Årstafältet.

Andra bostäder

  • Brf Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information vänligen kontakta Fastighetsmäklarna.

    Läs vidare »

  • Östra Stadsskogen, Strängnäs

    Att Strängnäs är en liten pärla vet redan du som bor här. En dynamisk idyll vid Mälarens strand med välbevarad småstadscharm och genuint mysig stadskärna. Ordet livskvalitet må vara slitet men här kommer det väl till pass. Allt du behöver finns runt knuten. Affärer, skolor, aktiviteter och inte minst den vackra naturen. Dessutom är huvudstadens puls bara 50 minuter bort.

    Läs vidare »