Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Brf Barcelona, Västra Hamnen, Malmö — En kontinental känsla

Dela

SkåneLägenhetTill salu

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

För dig som trivs med Malmös storstadsliv och vill kunna fånga solen på hemmaplan. Ett hus nära havet med detaljer inspirerade av den populära metropolen Barcelona.

Huset kommer att ha en unik arkitektur och kommer att rymma 72 lägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök. De ljusa bostäderna är planerade för att du ska ha gott om plats att bjuda hem vänner, det gäller även om du väljer någon av de mindre lägenheterna. Arkitektens snillrika lösningar gör att du utnyttjar varje kvadrat så effektivt det bara går.

Lev balkongliv i Barcelona

Härliga balkonger och en spännande innergård förgyller den varma årstiden och gör det lätt att äta tapas eller kvällsmaten utomhus. Dessutom har du nära till stranden när du vill ta ett bad eller springa en runda längs strandpromenaden. Likt staden Barcelona väntar alltid ett rikt restaurangliv runt hörnet.

Här har du nära hem

Läget får alla livets pusselbitar att falla på plats. Till centralstationen tar du dig med cykel på bara några minuter och vill du åka buss, stannar den utanför porten. I källargaraget finns parkeringsplatser för dig som kör bil.

Söker du hisnande underhållning tar du en titt på skateboardåkarna i stapelbäddsparken intill vars former är som om den vore hämtad från Gaudis Barcelona.
Anmäl ditt intresse och följ med när Malmö får inslag av kontinenten.

Följ oss på:Visa alla berättelser » Berättelser

  • Från livet på landet till Västra Hamnen

    Ute bland åkrar med 300 meter till närmsta granne. Så är Emelie Andersson van att bo. Nu har hon bestämt sig för att lämna livet på landet och flytta till Brf Barcelona i Västra Hamnen.

    Läs vidare »

  • Barcelona nästa för Elisabeth

    Redan under visningen bestämde sig Elisabeth Dahlqvist. Här ville hon bo. Nu är hon en av dem som längtar efter att för första gången få öppna dörren till sin nya lägenhet i Brf Barcelona i Västra Hamnen.

    Läs vidare »

Andra bostäder